Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δεύτερη ήττα και 0-2 ο Ολυμπιακός με Ρεάλ

Δεύτερη ήττα και 0-2 ο Ολυμπιακός με Ρεάλ

Ο αγώνας κρίθηκε, ουσιαστικά, στο πρώτο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε βελτιωμένος στο «Παλάθιος ντε Ντεπόρτες» απόψε, σαφώς πιο ανταγωνιστικός και μαχητικός, αλλά δεν απέφυγε τη δεύτερη κατά σειρά ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη φορά με 82-77.

Tο έργο του πρωταθλητή Ευρώπης έγινε πια πολύ δύσκολο, αφού για να προκριθεί στο φάιναλ-4 του Μιλάνου χρειάζεται τρεις συνεχείς νίκες αρχής γενομένης από το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας, απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει μολις τόσες έως τώρα στη φετινή περίοδο!

Ο αγώνας κρίθηκε, ουσιαστικά, στο πρώτο ημίχρονο, όταν με «χάρτινη» άμυνα ο Ολυμπιακός δέχθηκε 53 πόντους, ενώ οι παίκτες του ήταν εκνευριστικά άστοχοι σε σουτ με καλές προϋποθέσεις (ελεύθερα) αλλά και βολές .

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν καλά, με τους Πέτγουεϊ και Ντάνστον που άρχισαν στην πεντάδα να προσφέρουν πολλά στην άμυνα, ενώ με τον Σπανούλη να «τραβά» το σκορ ο Ολυμπιακός προηγήθηκε  6-11.

Τότε ανέλαβαν δράση οι Φερνάντεθ και Μπουρούσης, με την Ρεάλ να εκμεταλλεύεται τα λάθη του Σπανούλη και να προσπερνά (15-13), ενώ λίγο αργότερα τα «δολοφονικά» σουτ των Γιουλ και Μίροτιτς έστειλαν τη διαφορά στο +6 (25-19), για να κλείσει η «βασίλισσα» το πρώτο δεκάλεπτο στο 30-23.

Με δύο «κολλητά» τρίποντα του Ρέγες η Ρεάλ «έγραψε» 7/10 και ξέφυγε με 36-23, αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε λύσεις στο πρόσωπο του Κόλινς και οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν στους επτά (51-44), για να κλείσει το ημίχρονο στο 53-44 με καλάθι του Ρούντι.

Με δύο τρίποντα του αρχηγού της η πειραϊκή ομάδα πλησίασε στο -3 (52-55) με ξεκίνημα του τρίτου δεκάλεπτου, αλλά η Ρεάλ έπαιρνε πόντους από τον Ρούντι που η άμυνα του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να περιορίσει και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το 63-52 και λίγο αργότερα το 70-57 με τρίποντο του Μπουρούση, αλλά οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν εκ νέου (70-62) στη λήξη της τρίτης περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιζαν πια καλή άμυνα αλλά δεν μπορούσαν να σκοράρουν εύκολα, χάνοντας αρκετά ελεύθερα σουτ. Οι Μαδριλένοι έφτασαν έτσι στο 74-62, αλλά ο Λοτζέσκι έριξε τη διαφορά στο -4 (75-78), ένα λεπτό πριν τη λήξη, με τον Ντάνστον να αστοχεί εξ επαφής για να μειώσει στους τρεις 30΄΄ πριν το τέλος κι εκεί κρίθηκαν τα πάντα.

Στα αρνητικά της βραδιάς και η απώλεια του Σίμονς, που υπέστη τράβηγμα στον προαγωγό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να τον αφήσει εκτός επειδή ελλόχευε ο κίνδυνος της θλάσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports