Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απόφαση βόμβα: Αθώος ο εγγονός Αχαιού βουλευτή για το θάνατο της αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη

Απόφαση βόμβα: Αθώος ο εγγονός Αχαιού βο...

Tη ΜεγάληΤρίτη του 2014, σχεδόν ένα χρόνο αργότερα

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, το δικαστήριο κατέληξε σε μια απόφαση-βόμβα, κρίνοντας αθώο τον κατηγορούμενο, λόγω αμφιβολιών.
Οι τρεις τακτικοί δικαστές ψήφισαν υπέρ της καταδίκης του, ενώ οι τέσσερις ένορκοι υπέρ της αθώωσής του.
Το κουβάρι της απίστευτης αυτής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται αργά το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας του 2013, όταν η αστρολόγος βρισκόταν στο σπίτι της, μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Πολυζώη Οικονομίδη, και το γιο της.

Τα ξημερώματα, κι αφού είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ο 44χρονος άνδρας, γόνος γνωστής οικογένειας των Βορείων Προαστίων κι εγγονός του ομώνυμου βουλευτή Αχαΐας της ΕΡΕ, αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του. Όμως, επειδή ήταν μεθυσμένος, η Νατάσα Λιβάνη τού είπε να τον πάει εκείνη στο σπίτι του με το αυτοκίνητό της, κάτι που αποδείχτηκε μοιραίο.
Πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους
Φίλοι της αστρολόγου, όπως αναφέρει το star.gr, δήλωσαν ότι η σχέση της με το 44χρονο είχε πολλά σκαμπανεβάσματα κι ότι εκείνη τον είχε διώξει και τον είχε απειλήσει πως θα καλέσει την Αστυνομία, αν συνεχίσει να την ενοχλεί.
Απ' ό,τι φαίνεται, οι δυο τους τσακώθηκαν άγρια στη διαδρομή προς το σπίτι του 44χρονου. Η αστρολόγος κατέβηκε από το αυτοκίνητό της και αμέσως τηλεφώνησε στο γιο της, για να πάει να τη βοηθήσει.
Πριν προλάβει να κλείσει το τηλέφωνο, ο γιος της Νατάσας Λιβάνη άκουσε τις κραυγές της μητέρας του κι ένα μεγάλο θόρυβο.
Ο νεαρός έτρεξε στο σημείο να δει τι είχε συμβεί κι εκεί αντίκρισε τη μητέρα του νεκρή στο οδόστρωμα και το 44χρονο να βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, έξω από το αυτοκίνητο.
Δήλωνε ότι δεν θυμάται το παραμικρό
Συγγενείς της αστρολόγου χαρακτήρισαν το 44χρονο ως έναν άνθρωπο με εμμονές και πάθη, που δεν την άφηνε σε ησυχία, ενώ πολλές φορές την είχαν προειδοποιήσει ν' απομακρυνθεί από κοντά του.
Ο 44χρονος ενώπιον της Ανακρίτριας είχε υποστηρίξει ότι δεν θυμάται το παραμικρό από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι της αστρολόγου, μέχρι που συνήλθε στο νοσοκομείο.
Μέσω των συνηγόρων του, μάλιστα, είχε εκφράσει την οδύνη του για το θάνατο της αστρολόγου, ενώ είχε δηλώσει ότι η υπόθεση έχει αρκετά κενά και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Ο ίδιος, πάντως, είχε δηλώσει αθώος και, όπως φάνηκε, και το δικαστήριο συμφώνησε μαζί του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις