Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σάλος από τις αποκαλύψεις του Νίκου Τσούκαλη για τον Μπαλτάκο - Σκληρή ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ : "Η ακροδεξιά ομάδα του Μαξίμου και οι νεοναζί"

Σάλος από τις αποκαλύψεις του Νίκου Τσού...

Ο Αχαιός βουλευτής μίλησε «Στο Κόκκινο 105,5»

Μια αποκάλυψη που έχει ήδη προκαλέσει σάλο έκανε σήμερα στο πρωί μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» ο βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης.

Ο Αχαιός πολιτικός υποστήριξε ότι όταν η ΔΗΜ.ΑΡ. και το ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν στη Βουλή την πρόταση για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία έκλεινε η ΕΡΤ, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος τον κάλεσε στο γραφείο του.

Εκεί τον απείλησε ότι εάν δεν αποσυρθεί η πρόταση η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές. «Και μετά τι; Τον ρώτησα και εκείνος μου απάντησε: Βλέπουμε. Δεν το θέλουμε αλλά υπάρχει και η Χρυσή Αυγή για να συνεργαστούμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούκαλης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ

"Ο κ. Μπαλτάκος στο REAL FM και στον Νίκο Χατζηνικολάου επιχείρησε να ανασκευάσει τις καταγγελίες στελεχών της ΔΗΜΑΡ τις μέρες της κρίσης στην ΕΡΤ όπου «απειλούσε» με σχηματισμό νέας κυβέρνησης με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής.

Εκ των υστέρων επιδιώκει  να διασκεδάσει τις πραγματικές προθέσεις της ακροδεξιάς ομάδας του Μαξίμου η οποία σχεδίαζε ανοίγματα της ΝΔ στους νεοναζί, όπως προκύπτει από την πολιτική ατζέντα της ΝΔ εκείνη την εποχή (αντιρατσιστικός νόμος, ιθαγένεια, κλείσιμο της ΕΡΤ).

Οι πράξεις αυτές μέχρι τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα επιβεβαιώνουν τον πολιτικό σχεδιασμό του κυβερνητικού κόμματος με την κάλυψη του πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις