Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε με ποιόν τρόπο επιδιώκει να προσεκλύσει ένα κόμμα υποστηρικτές

Δείτε με ποιόν τρόπο επιδιώκει να προσεκ...

Υπόσχεση για εκπτώσεις σε μασέλες

Με ποιο τρόπο μπορεί να προσελκύσει ένα κόμμα… νέους υποστηρικτές; Με την υπόσχεση για εκπτώσεις σε κινητές οδοντοστοιχίες!

Αυτό, τουλάχιστον, σκέφτηκε ο δαιμόνιος Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος μέσω του επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης του κόμματος Forza Italia ανακοίνωσε τα … καινοτόμα προνόμια.

«Αποφασίσαμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρά τα αιτήματα των πολιτών, οι οποίοι καλούνται να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές δυσκολίες. Επομένως, θέλουμε να προχωρήσουμε με πρωτοβουλίες που θα υποστηρίζουν όχι μόνο τους πολυαρίθμους ηλικιωμένους, αλλά και όλους τους ανθρώπους που έχουν οικονομικές δυσκολίες και δε μπορούν να φροντίσουν τα δόντια τους», δήλωσε ο πρόεδρος του Club Forza Italia της βόρειας Ρώμης, Βιντσέντζο Λέλι.

Ο Λέλι, στο παρελθόν είχε γίνει γνωστός έπειτα από προσφορές που παρείχε στα επίδοξα μέλη της κομματικής οργάνωσης για κτηνιατρικές θεραπείες.

Μάλιστα, επισήμανε πως έχει ήδη πραγματοποιηθεί συμφωνία με οδοντιατρείο ώστε να προσφέρει στους εγγεγραμμένους της οργάνωσης «προσιτά ποσά για κινητές οδοντοστοιχίες».

Αρκεί, όπως τόνισε, οι ηλικιωμένοι να παρουσιαστούν στο Club Forza Italia της περιοχής, καθώς «η καλή υγεία είναι δικαίωμα όλων, ανεξαρτήτως των οικονομικών δυνατοτήτων του καθενός. Η αλληλεγγύη πρέπει να αποδειχθεί με πράξεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις