Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φυντάνης: "Ανανέωσα, μένει και ο Κούγιας"

Φυντάνης: "Ανανέωσα, μένει και ο Κο...

Έκρυβε ειδήσεις η συνέντευξη Τύπου τς Παναχαϊκής

Στην αποκάλυψη ότι συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Παναχαϊκή προχώρησε ο Ηλίας Φυντάνης, στη συνέντευξη Τύπου του νικηφόρου (1-0) αγώνα με τη Γλυφάδα. Μάλιστα, εξέφρασε την εκτίμησή του ότι ο Αλέξης Κούγιας θα συνεχίσει να κινεί τα ηνία του αχαϊκού συλλόγου.

«Ήταν μια νίκη απέναντι σε μια νεανική ομάδα. Δώσαμε την ευκαιρία σε έξι μικρούς να αγωνιστούν και αντεπεξήλθαν στη δυσκολία του αντιπάλου. Ήταν μαχητική η Γλυφάδα και έχει μέλλον. Θα το ξαναπώ για άλλη μια φορά, είναι άδικο για την Παναχαϊκή να μένει εκτός πλέι οφ. Πέρα από τις καταγγελίες που έχει κάνει ο πρόεδρος, είναι και αγωνιστικοί οι λόγοι που δεν τα κατάφερε. Έγιναν πολλά αγωνιστικά λάθη».

Ποια είναι τα αγωνιστικά λάθη στα οποία αναφέρεστε;

«Δεν γίνεται να χάνεις με κατεβασμένα χέρια από τον Παναιγιάλειο και την επόμενη αγωνιστική να χάνεις στην έδρα σου από αυτόν τον Φωστήρα. Αν υπήρχαν και άλλες αγωνιστικές, ενδεχομένως τα δεδομένα να ήταν διαφορετικά».

Έχετε μιλήσει με τη διοίκηση για την παραμονή σας;

«Έχουμε μιλήσει με τον κ. Κούγια και έχουμε συμφωνήσει για την ανανέωση. Έχει πολλά προβλήματα η ομάδα. Θα πρέπει να κάνουμε πολλές αλλαγές. Και στο γήπεδο, και στα αποδυτήρια και στη διοίκηση. Βλέπουμε το μέλλον και είμαστε αισιόδοξοι».

Ο πρόεδρος σας έχει μιλήσει για τις επόμενες κινήσεις του;
«Νομίζω στο τέλος θα μείνει στην Παναχαϊκή και θα συνεχίσει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports