Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Αχαΐα: Στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Νικολάου οι πρόεδροι της δημοτικής ενότητας Μόβρης

Δυτική Αχαΐα: Στο πλευρό του υποψηφίου Δ...

Δήλωση στήριξης

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Μόβρης, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, συντάσσονται με τον Χρήστο Νικολάου και τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών».

Πέντε εκ των έξι  προέδρων  Τοπικών Κοινοτήτων, της Δημοτικής Ενότητας Μόβρης, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στηρίζουν τον Χρήστου Νικολάου υποψήφιο δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι  συνυπέγραψαν την ακόλουθη δήλωση :

« Η δουλειά μας, την θητεία που διανύουμε, είναι  να  εξυπηρετούμε τους συμπολίτες μας σε απλά θέματα της καθημερινότητας. Προσπαθήσαμε και προσπαθούμε  στην  καθαριότητα , στον  δημοτικό φωτισμό και στην  ύδρευση, σε συνεργασία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους, να προσφέρουμε τα στοιχειώδη. Μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη οικονομική κρίση άλλοτε τα καταφέραμε άλλοτε αστοχήσαμε. Όμως ποτέ δεν κρυφτήκαμε, ποτέ δεν εξαφανιστήκαμε αλλά ήμασταν στα χωριά μας, στις πλατείες μας, στα καφενεία μας και κάναμε ότι ήταν δυνατόν αλλά και αφουγκραζόμασταν τους συγχωριανούς μας και μεταφέραμε την φωνή τους στο δημαρχείο. Στο δημαρχείο του δήμου μας  βρήκαμε πάντα τις πόρτες ανοικτές αλλά και συμμετείχαμε τόσο  στις συνεδριάσεις της δημοτικής μας ομάδας όσο και στα δημοτικά συμβούλια, , μια πράξη τιμής και εκτίμησης για εμάς διότι είχαμε παρουσία και λόγο.

Μέσα από αυτή τη «ζύμωση» αποκτήσαμε εμπειρίες ώστε να είμαστε καλύτεροι την ερχόμενη θητεία και συναποφασίσαμε με την συντριπτική πλειοψηφία των συγχωριανών μας ότι τόσο ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου όσο και τα στελέχη που πλαισιώνουν την  παράταξη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» έδειξαν αυτή την τριετία ότι  λειτουργούν με ανοικτά αυτιά και  έχουν ως στόχο  το νοικοκύρεμα και  την προκοπή του δήμου.

Ως εκ τούτου τους στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις ενώ παράλληλα ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας και υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Παναγιωτόπουλο και διαβεβαιώνουμε τον Πατραϊκό λαό για την εντιμότητά του, την ειλικρίνειά του, την ηθική του και την αυτοδιοικητική του εμπειρία και επάρκεια.»

Μάλλιαρης Γρηγόριος – Προεδρος  Τ.Κ. Σαγαιίκων

Νιφόρας Ανδρέας – Πρόεδρος Τ.Κ. Καραιίκων

Γερασιμόπουλος Γεώργιος – Πρόεδρος Τ.Κ. Λιμνοχωρίου

Διαμαντόπουλος Βασίλειος – Πρόεδρος Τ.Κ. Μύρτου

Ριχάνης Γρηγόριος – Πρόεδρος Τ.Κ. Φράγκα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις