Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: H πρόταση του Ανδρέα Τζουραμάνη για την ιστοσελίδα συνδυασμών

Πάτρα: H πρόταση του Ανδρέα Τζουραμάνη γ...

Ενόψει τον εκλογών

Καθώς πλησιάζουμε προς τις εκλογές του Μαΐου, διαφαίνεται ότι η προβολή ακόμα και της πιο απλής δράσης μιας δημοτικής παράταξης έχει το «αντίτιμό» της. Με αφορμή αυτό, ο επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» κ. Ανδρέας Τζουραμάνης απέστειλε στους επικεφαλής των υπόλοιπων παρατάξεων την ακόλουθη επιστολή:

Αγαπητέ ανθυποψήφιε/ανθυποψήφια,

Σύμφωνα με τον Καλλικράτη (Άρ. 66, Παρ. 7) για την αποδοτικότερη λειτουργία των δημοτικών παρατάξεων η δημοτική αρχή οφείλει να παραχωρεί σε αυτές κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο, καθώς και γραμματειακή υποστήριξη. Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη κατά την τρέχουσα θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου, με την δικαιολογία της έλλειψης προσωπικού.

Με αφορμή τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, η δημοτική αρχή θα μπορούσε τουλάχιστον να φροντίσει για την ψηφιακή γραμματειακή υποστήριξη των παρατάξεων ως εξής: επειδή η ύπαρξη ενός σημαντικότατου αριθμού συνδυασμών οδηγεί στην δημιουργία ξεχωριστής ιστοσελίδας για κάθε συνδυασμό, η δε συντήρησή της καθώς και η προβολή των δράσεων καθενός εξ αυτών έχει και το ανάλογο αντίτιμο, προτείνουμε - αφού εξασφαλιστεί η σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου - την δημιουργία ιστοσελίδας των συνδυασμών ως υποσελίδα στην ιστοσελίδα του Δήμου Πατρέων, με ξεχωριστό υποχώρο για κάθε συνδυασμό αλλά και λωρίδα χρόνου (timeline).

Κατ' αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει συγκεντρωμένη η δράση όλων των συνδυασμών και των επικεφαλής αυτών (όχι των μεμονωμένων υποψηφίων) σε έναν ιστότοπο και θα είναι πιο ευχερής η παρακολούθηση της δραστηριότητάς τους από τους συνδημότες μας. Η εξασφάλιση της εύρυθμης και απρόσκοπτης ανάρτησης των Δελτίων Τύπου κάθε συνδυασμού και οι λοιπές τεχνικές λεπτομέρειες μπορούν να παρακολουθούνται από διαπαραταξιακή επιτροπή στην οποία θα συμμετέχει ένα άτομο με τις κατάλληλες γνώσεις από κάθε συνδυασμό.

Προφανώς κάθε παράταξη είναι ελεύθερη να (εξακολουθήσει να) διαθέτει την δική της ιστοσελίδα, όπου μπορεί να φαίνεται και η ιστορική της συνέχεια. Για παράδειγμα, η παράταξη μας «Πρωτοβουλία για την Πάτρα», της οποίας έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, διαθέτει δική της ιστοσελίδα και δεν έχει κάποιο ίδιον όφελος από την ανωτέρω πρόταση. Επειδή, όμως, αρκετές από τις υπόλοιπες παρατάξεις δεν διαθέτουν δική τους ιστοσελίδα ή έχουν αρκετό καιρό να την ανανεώσουν, θεωρώ ότι η πρότασή μας τους δίνει μια διέξοδο.

Τέλος, προτείνουμε η προβολή αυτής της συγκεκριμένης ιστοσελίδας προς τα τοπικά μέσα  να γίνει μέσω της εγγεγραμμένης δαπάνης για τα Μ.Μ.Ε στον τρέχοντα προϋπολογισμό του Δήμου.

Ας αποδείξουμε εμπράκτως στους συνδημότες μας ότι τουλάχιστον υπάρχουν κάποια θέματα στα οποία μπορούμε να ομονοήσουμε".

 

Με τιμή

Ανδρέας Τζουραμάνης

Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων

Επικεφαλής “Πρωτοβουλία για την Πάτρα”

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις