Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Χτύπησε" ανοιξιάτικη κακοκαιρία - Με βροχή η παρέλαση της 25ης Μαρτίου- Τι καιρό θα κάνει στη Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: "Χτύπησε" ανοιξιάτικη  ...

Για αύριο αναμένονται αυξημένες νεφώσεις τη Δυτική Ελλάδα

Με βροχές φαίνεται ότι  θα παρελάσουν αύριο οι μαθητές καθώς χαμηλό βαρομετρικό θα προσεγγίσει την περιοχή μας, δίνοντας ακόμη  και καταιγίδες. Ο καιρός έδειξε ήδη στην Πάτρα την άγρια ανοιξιάτικη  όψη του από απόψε το βράδυ, ενώ για αύριο αναμένονται αυξημένες νεφώσεις τη Δυτική  Ελλάδα, οι οποίες μέχρι το μεσημέρι θα δώσουν βροχές και σταδιακά έντονες καταιγίδες.

Το απόγευμα θα υπάρξει  σταδιακή βελτίωση στα δυτικά, στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση θα κυμανθεί : στην βόρεια Ελλάδα από 3-14, στην κεντρική Ελλάδα από 7-16, στην δυτική Ελλάδα από 10-14, στην ανατολική Ελλάδα από 12-15 και στην νότια Ελλάδα από 12-16.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 3-5 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 5-7 μποφόρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις