Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Ανοίγουμε ασφαλή παράθυρα στα παιδιά», μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα λάβει χώρα στα Βραχνέικα της Πάτρας

«Ανοίγουμε ασφαλή παράθυρα στα παιδιά», ...

Το εργαστήρι που θα γίνει στις 26/3 απευθύνεται σε γονείς και τα παιδιά τους

«Ανοίγουμε ασφαλή παράθυρα στα παιδιά». Έτσι ονομάζεται το εργαστήρι για γονείς και παιδιά που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 και ώρα 18:00 στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο στα Βραχναίικα, δώδεκα περίπου χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα, με την συνεργασία της Πολιτιστικής Δράσης Δημοτικής Ενότητας Βραχναιίκων και της Ομάδας Εθελοντών Πρόληψης Βραχναιίκων – Παραλίας «ΑΝΑΒΑΘΜΟΣ».

Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τους κινδύνους και τις ευκαιρίες του internet, ενώ θα μοιραστούν τις αγωνίες τους για τις αναζητήσεις των παιδιών τους στο διαδίκτυο.

Στη διάρκεια του εργαστηρίου θα τεθούν ζητήματα όπως οι κίνδυνοι που κρύβει η αλόγιστη και απρόσεκτη χρήση του διαδικτύου καθώς και η αγωνία των γονέων όταν βλέπουν τα έφηβα παιδιά τους να «σερφάρουν» στο ίντερνετ.

Τα παιδιά ηλικίας 6 – 13 ετών στη διάρκεια του εργαστηρίου και εκδήλωσης που θα γίνει την Τετάρτη, θα παρακολουθήσουν το Κουκλοθέατρο «e-Κοκκινοσκουφίτσα στο διαδικτυοδάσος» από την Εθελοντική ομάδα «Κοινωνικοί Λειτουργοί εν-τάξη».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις