Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χριστόπουλος κατά ΡΑΠ για Κοντοέ- Τι απαντά για την εταιρεία πρασίνου

Χριστόπουλος κατά ΡΑΠ για Κοντοέ- Τι απα...

Κάνει λόγο για χτυπήματα κάτω από τη μέση

Η «Νέα Πόλη» εξέδωσε την ακόλουθη απάντηση προς την ΡΑΠ «Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη»:

Οι συντάκτες της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΡΑΠ έχουν κοντή και επιλεκτική μνήμη ή απλά κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Το «τέλος ετοιμότητας» που αναγράφεται στους λογαριασμούς που στέλνει η ΔΕΥΑΠ στους συμπολίτες μας αποφασίστηκε και επιβλήθηκε επί προεδρίας κ. Νίκου Κοντοέ στην δημοτική επιχείρηση. Η ιστορία δεν αλλάζει. Άλλωστε υπάρχουν τα δημοσιεύματα του Τύπου που αποδεικνύουν ότι ο κ. Κοντοές υποστήριζε με νύχια και με δόντια την αναγκαιότητα της επιβολής του. Τότε ήταν επιλεγμένος για στενός συνεργάτης του κ. Γιάννη Δημαρά. Σήμερα, έχει μετακομίσει πολιτικά στην ΡΑΠ «Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη». Αύριο, ποιος ξέρει...

Αυτό όμως που μας προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι φίλοι της ΡΑΠ εμφανίζονται να υιοθετούν άκριτα συκοφαντικούς ισχυρισμούς, τους οποίους υποχρεώθηκαν να ανασκευάσουν κάποιοι ενώπιον της δικαιοσύνης πριν από μερικά χρόνια για να γλιτώσουν την επιβολή νομικών κυρώσεων.

Η εταιρεία πρασίνου στην οποία συμμετείχε και ο Κώστας Χριστόπουλος ιδρύθηκε και λειτούργησε μετά την περίοδο που ήταν αντιδήμαρχος της Πάτρας. Αυτό αποδεικνύεται από επίσημα έγγραφα. Αποδείχτηκε στις δικαστικές αίθουσες και ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να αποδείξει ξανά στο μέλλον ο επικεφαλής της «Νέας Πόλης» ότι δεν είναι ελέφαντας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι συντάκτες της ανακοίνωσης της ΡΑΠ (ελπίζουμε χωρίς ευθύνη της παράταξης) δεν έψαξαν για την αλήθεια πριν αρχίσουν να πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα. Δεν απαιτούμε να επιδείξουν πολιτικό πολιτισμό. Τους καλούμε όμως να είναι πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά, για το δικό τους καλό.

Η «Νέα Πόλη» έχει το σθένος, την εμπειρία, την υπομονή και τα στελέχη για να απαντήσει σε χτυπήματα κάτω από την μέση κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Απ’ όποια πλευρά κι αν προέλθουν αυτά.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις