Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιώργος Βγενόπουλος:« «Ντροπή σ’ αυτούς, που επιβραβεύουν τους "φυγάδες"»

Γιώργος Βγενόπουλος:« «Ντροπή σ’ αυτούς,...

Ανοικτή επιστολή με αιχμές, με αφορμή τα τελευταία γκάλοπ

Στην ανοικτή επιστολή του με τίτλο "Ξυπνάτε" ο πρώην αντιδήμαρχος και πρώην Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γιώργος Βγενόπουλος αναφέρει:

"ΞΥΠΝΑΤΕ !!

Αντί τα τελευταία γκάλοπ, να συνετίσουν ‘’κάποιους’’ στην πόλη και τον Νομό, που ήταν ένας από τους πιο πράσινους του Ελληνικού χάρτη, αυτοί οι ‘’κάποιοι’’ κάνουν ό,τι μπορούν, να μηδενίσουν την παράταξη, αποβλέποντας μόνο στην δική τους ‘’σωτηρία’’ και παραμένοντας μακριά από τις ‘’φωνές’’ της κοινωνίας και αυτών που ακόμα έχουν υγιείς πολιτικές αρχές. Αυτοί οι ‘’κάποιοι’’ ψάχνουν να βρουν υποψηφίους Δημάρχους, που εγκατέλειψαν το ‘’πράσινο βαγόνι’’ όταν αυτό ξέμεινε από κάρβουνο και φρόντισαν να ‘’διασωθούν’’ κτυπώντας άλλες πόρτες, που δεν βρήκαν όμως ανοικτές! Ντροπή σ’ αυτούς, που επιβραβεύουν τους ‘’φυγάδες’’. Ντροπή σ’ αυτούς που θέλουν να έχουν πάντοτε ρόλο εξουσίας που δεν τους το επιτρέπει και δεν αναγνωρίζει η κοινωνία, ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων.

Ξυπνάτε!! Μην αφήσετε την ιστορία της πόλης, να σας γράψει με μαύρα γράμματα. Αξιοποιήστε τους υγιείς, αυτούς που δεν εγκατέλειψαν, για να ‘’διασωθείτε’’ και εσείς.

Φιλικά και αγνά.

Γεώργιος Α. Βγενόπουλος

Πρώην Πρόεδρος Ν.Σ.

Πρώην Αντιδήμαρχος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις