Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φεύγει ο Σαβιόλα από τον Ολυμπιακό

Φεύγει ο Σαβιόλα από τον Ολυμπιακό

Ενδεχόμενο επιστροφής του Χαβιέ Σαβιόλα στην Αργεντινή

Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Sport», αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Χαβιέ Σαβιόλα στην Αργεντινή και την αγαπημένη του Ρίβερ Πλέιτ.

Με υπότιτλο «ο Σαβιόλα έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, αλλά θα μπορούσε να επιστρέψει στη Ρίβερ» το άρθρο θέτει θέμα πιθανής αποχώρησης του 32χρονου επιθετικού από τους Πειραιώτες πριν από τη λήξη της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες, η οποία και εκπνέει το καλοκαίρι του 2015.

Ο συντάκτης, ωστόσο, στη συνέχεια τα… μπερδεύει, αφού τονίζει ότι το «ταξίδι» του Σαβιόλα – για τον οποίο η Μπαρτσελόνα δαπάνησε 24 εκ. ευρώ το 2001 για να τον αποκτήσει – μακριά από την Αργεντινή, αναμένεται να ολοκληρωθεί σ' έναν χρόνο από τώρα, οπότε θα εκπνεύσει και η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Η «Sport» τονίζει ότι ο Σαβιόλα σκέφτεται την επιστροφή στη Ρίβερ ώστε να… κρεμάσει τα παπούτσια του λόγω και ων δύσκολων κοινωνικών συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα, όπου «η κρίση έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα».

Tο δημοσίευμα καταλήγει με τα πεπραγμένα του 32χρονου επιθετικού (590 ματς, 228 γκολ) και με αναφορά στο ότι θεωρείται είδωλο στη Ρίβερ και πως μπορεί να συναντήσει και πάλι τον 36χρονο Ρικέλμε, που παίζει στην Μπόκα Τζουνιορς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports