Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μεγάλη εμφάνιση της ομάδας επιστραπέζιας αντισφαίρισης του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου της Πάτρας, στο Πανελλήνιο Διασχολικό

Μεγάλη εμφάνιση της  ομάδας επιστραπέζια...

Έμεινε έξω από τους « 4 » ( ημιτελικά ) για λεπτομέρειες

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου της Πάτρας, στο Πανελλήνιο Διασχολικό Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στο Σ.Ε.Φ Φαλήρου 7-9 Μαρτίου 2014.

Η ομάδα του Π.Λ.Π.Π. απαρτιζόμενη από τους μαθητές – αθλητές Παναγιώτη Κομνηνό, Αλέξανδρο Σπετσιέρη, Γρηγόρη Μαργαρίτη και Ανδρέα Γανωτή, σημείωσε την μεγαλύτερη επιτυχία στα χρονικά της στο ομαδικό, καταλαμβάνοντας την 5η θέση μεταξύ 33 άλλων σχολικών ομάδων .

Έμεινε έξω από τους « 4 » ( ημιτελικά ) για λεπτομέρειες, καθώς αντιμετωπίζοντας την ισάξια και πανίσχυρη ( έφθασε στον τελικό , όπου έχασε με 4- 3 νίκες ) ομάδα του Λυκείου Πανοράματος Θεσ/νίκης στα προημιτελικά, ηττήθηκε με 3-4 νίκες σε σκληρές αναμετρήσεις , ισοφαρίζοντας το διαμορφωμένο στην αρχή σκορ 0-3 σε 3-3 χάνοντας στο τελευταίο υπέρ πάντων αγώνα με 1-3 σετ κυριολεκτικά στα σημεία. Προηγουμένως τα άξια παιδιά μας είχαν αποκλείσει με συντριπτικά σκορ 4-0 νίκες τις ομάδες των Λυκείων Χαϊδαρίου και Αγίων Αναργύρων Αττικής.

Στο πλευρό τους είχαν συνεχώς τους γονείς συνοδούς τους που με μεγάλο ενθουσιασμό - σχεδόν φανατισμό ξεσπούσαν σε κάθε επιτυχημένο πόντο. Ανεκτίμητη ήταν και η εθελοντική προσφορά του προπονητή της ομάδος των Φοινίκων Πάτρας κου Ξουρίδα που « κοουτσάρισε » την ομάδα με άψογο τρόπο γεμίζοντας το κενό του Σχολείου αλλά και της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Αχαΐας που έλαμψαν δια της απουσίας τους .

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι όλες οι άλλες ομάδες από 15 νομούς της χώρας. συνοδευόντουσαν από γονείς , προπονητές , γυμναστές και στελέχη των αντιστοίχων διευθύνσεων και παρουσιάστηκαν με ομοιόμορφες στολές και τα διακριτικά των σχολείων τους .

Η Αχαΐα μετέχοντας με δύο ομάδες ( η άλλη ήταν του 6ου Λύκειου η οποία έκανε αξιοπρεπέστατη εμφάνιση ) δυστυχώς δεν έτυχε καμιάς προσοχής από τους υπεύθυνους και αρμοδίους. Μακάρι του χρόνου να προκριθούμε και στο παγκόσμιο. Δυνατότητες υπάρχουν αν ίσως « συγκινηθεί » κανείς λίγο περισσότερο για τα παιδιά αυτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports