Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βλέπουν νέα 11η Σεπτεμβρίου πίσω από την εξαφάνιση του Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών

Βλέπουν  νέα 11η Σεπτεμβρίου πίσω από τη...

Οι Αρχές της χώρας

Την ώρα που όλα τα σενάρια είναι πιθανά για την εξαφάνιση του Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών, νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καταγωγή των δύο επιβατών που επιβιβάστηκαν στην πτήση MH370 με πλαστά διαβατήρια, αλλά και τον τελικό προορισμό τους.

Σύμφωνα με τους Financial Times οι δύο άνδρες φέρονται να έχουν καταγωγή από τη Μέση Ανατολή, ενώ τα εισιτήρια για το Πεκίνο αγόρασε για λογαριασμό τους ένας «μεσήλικας Ιρανός» στην περιοχή Πατάγια της Ταϊλάνδης.

Όπως δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα η ταξιδιωτική πράκτορας που έκλεισε τα εισιτήρια για τους άνδρες, ο «κύριος Αλί», που φέρεται να είναι ο σύνδεσμος των δύο επιβατών, της ζήτησε να βρει οικονομικές πτήσεις με τελικό προορισμό ευρωπαϊκές πόλεις, χωρίς επιστροφή.

Ο κύριος Αλί συνηθίζει να ταξιδεύει από την Πατάγια ως την Τεχεράνη τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν είναι σαφές αν γνώριζε προσωπικά τους δύο άνδρες, καθώς, όπως δήλωσε η πράκτορας, είναι σύνηθες επιχειρηματίες να προσλαμβάνουν προσωπικό για υπηρεσίες όπως η αγορά εισιτηρίων.

Σύμφωνα με την υπάλληλο, ο επιβάτης που ταξίδευε με το ιταλικό διαβατήριο και έφερε το όνομα «Λουίτζι Μαράλντι» είχε τελικό προορισμό την Κοπεγχάγη και ο άνδρας με το αυστριακό διαβατήριο και το όνομα «Κρίστιαν Κόζελ», τη Φρανκφούρτη.

Οι τελικοί προορισμοί τους προκαλούν ανησυχία για τα πλάνα των δυο επιβατών αν πράγματι πρόκειται για τρομοκράτες, καθώς είναι πιθανό οι άνδρες να σχεδίαζαν μία νέα 11η Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα άνθρωποι με πλαστά έγγραφα συνηθίζουν να χρησιμοποιούν εθνικές πτήσεις για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών, ωστόσο το γεγονός ότι το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, οδηγεί τους ειδικούς να πιστεύουν ότι επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις