Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ισόπαλο το παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα

Ισόπαλο το παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα

Με 1-1

Με γκολ του Τσάβες στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ισοπαλία με σκορ 1-1 από τον ΟΦΗ, στο εναρκτήριο ματς της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Δύο Αργεντινοί ήταν αυτοί που «σημάδεψαν» την αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου. Στο ίδιο έργο θεατές λίγο έλλειψε να γίνουν όσοι παρακολούθησαν το ματς, καθώς προς στιγμή οι γηπεδούχοι έδειχναν πως θα έπαιρναν τη νίκη. Το γκολ του Ντουντού, στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΟΦΗ στο ίδιο γήπεδο, είχε χαρίσει τη νίκη επί του Πανθρακικού (1-0), ωστόσο, αυτό του Νούνιες δεν έμελλε να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο...σακούλι των γηπεδούχων.

Λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, στο πρώτο του παιχνίδι στην έδρα της ομάδας του Ηρακλείου, ο Αργεντινός μέσος με πολύ δυνατό σουτ από πλάγια νίκησε το Βελλίδη κι έβαλε μπροστά το συγκρότημα του Σα Πίντο. Κι ενώ φαινόταν ότι ο ΟΦΗ θα έπεαιρνε τη νίκη, ο Τσάβες, στο 92΄ με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φερνάντες και με τον τρόπο αυτό έγινε το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημά του ήταν κακό, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, ωστόσο, πρόσφερε συγκινήσεις στα τελευταία λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports