Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δρομολόγιο Ζαχάρως - Φιγαλείας: Παράπονα από πολλούς επιβάτες για την απρεπή συμπεριφορά των μαθητών

Δρομολόγιο Ζαχάρως - Φιγαλείας: Παράπονα...

Το λεωφορείο εκτός από τους επιβάτες μεταφέρει και μαθητές των σχολείων της Ζαχάρως

Όπως λοιπόν μας ανέφεραν πολλοί επιβάτες τις τελευταίες μέρες, στον μεσημεριανό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Ηλείας από Ζαχάρω για Νέα Φιγαλεία συμβαίνει το εξής περιστατικό.

Το λεωφορείο εκτός από τους επιβάτες μεταφέρει και μαθητές των σχολείων της Ζαχάρως οι οποίοι όπως καταγγέλλουν οι επιβάτες ξεσηκώνουν το λεωφορείο με τις φωνές τους, βωμολοχούν συνέχεια ενώ δεν κάθονται στα καθίσματά τους και "αναστατώνουν" το λεωφορείο με τις φωνές τους. Πολλοί οδηγοί προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη αλλά δεν τα καταφέρνουν πάντα καθώς οι μαθητές δε συνετίζονται και συνεχίζουν.

"Εμείς γυρίζουμε από τις δουλειές μας κουρασμένοι και είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε τις φωνές και τις βωμολοχίες των μαθητών. Αφήστε που σηκώνονται συνέχεια από τα καθίσματα τους θέτοντας σε κίνδυνο την οδική ασφάλεια όλου του λεωφορείου. Οι οδηγοί τους φωνάζουν συνέχεια αλλά αυτά πέρα βρέχει", λίγα από τα λόγια των επιβατών.
Οι επιβάτες ζητούν από το ΚΤΕΛ να ενημερώσει τους οδηγούς να επιβάλλονται από την αρχή του δρομολογίου στους μαθητές και να τους συνιστούν να κάθονται ήρεμοι στο λεωφορείο,έτσι να διασφαλίζεται η ασφάλεια του δρομολογίου. "Σεβασμό ζητάμε κι εμείς όχι να μας τρελαίνουν", λένε οι επιβάτες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις