Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Παναχαίκή ζητά και ο Κώστας Χριστόπουλος

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλ...

Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι, το κύρος και η ιστορία της Παναχαϊκής δεν περιορίζεται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην Παναχαϊκή ΠΑΕ, ο επικεφαλής της «Νέας Πόλης» και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Χριστόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μας προβληματίζει και μας ανησυχεί η κατάσταση που διαμορφώνεται στην ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της Πάτρας, την Παναχαϊκή, τα τελευταία 24ωρα μετά και τις δηλώσεις περί αποχώρησης της Π.Α.Ε. από τα εθνικά πρωταθλήματα.

 

Χωρίς καμία διάθεση να υπεισέλθουμε σε ζητήματα που αφορούν την λειτουργία και την οικονομική διαχείριση της Π.Α.Ε., πιστεύουμε ότι το θέμα ξεφεύγει από τα στενά όρια ενός Διοικητικού Συμβουλίου μιας εταιρείας και αγγίζει όλη την πόλη.

Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι, το κύρος και η ιστορία της Παναχαϊκής δεν περιορίζεται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά έχει αντίκτυπο και σε άλλα Ολυμπιακά αθλήματα. Επιπλέον, αποτελεί τον ζωτικό χώρο που βρίσκουν διέξοδο από την καθημερινότητα, μέσω του αθλητισμού, εκατοντάδες παιδιά της Πάτρας.

Η «Νέα Πόλη» απευθύνει έκκληση στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κώστα Μπουρδούλη, να αναλάβει πρωτοβουλία για την συζήτηση του θέματος σε έκτακτη συνεδρίαση του σώματος. Πιστεύουμε ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να γίνει μια γόνιμη συζήτηση. Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν μπορεί και δεν πρέπει να μένει αμέτοχο απέναντι σε ένα σημαντικό κεφάλαιο της αθλητικής ιστορίας της Πόλης, όπως είναι η Παναχαϊκή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις