Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Δεν είναι στους στόχους μου να κατέβω υποψήφια στις ευρωεκλογές»

«Δεν είναι στους στόχους μου να κατέβω υ...

Ντόρα Μπακογιάννη: Αν μου το ζητήσει ο πρωθυπουργός δεν θα αρνηθώ να δώσω τη μάχη

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη δηλώνει αρνητική στο ενδεχόμενο να κατέβει ως υποψήφια στις ευρωεκλογές σε συνέντευξή της στην Καθημερινή της Κυριακής.

«Δεν είναι στους στόχους μου» αναφέρει χαρακτηριστικά αλλά στο ερώτημα εάν της το ζητήσει ο πρωθυπουργός αναφέρει πως, «ήμουν και είμαι συνεπής στις θέσεις μου και δεν έχω αρνηθεί να δώσω μάχες όταν χρειάζεται». 

«Στη φάση αυτή η δουλειά μου στο Συμβούλιο της Ευρώπης είναι πολύ σημαντική. Οι θέσεις στην ευρωπαϊκή ιεραρχία θα αποφασιστούν μετά τις εκλογές» δηλώνει φανερώνοντας πως ενδιαφέρεται για μια θέση στις Βρυξέλλες.

Η κ. Μπακογιάννη επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός έχει καταφέρει να ανακτήσει την αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό, επαναλαμβάνει την έντονη διαφωνία της με την υπερφορολόγηση των πολιτών, χαρακτηρίζει πρόχειρες τις ρυθμίσεις για τους αγρότες.

Για τη μάχη στο Δήμο Αθηναίων μεταξύ Άρη Σπηλιωτόπουλου και Νικ. Κακλαμάνη δήλωσε στην εφημερίδα, «μην περιμένετε από εμένα να ρίξω νερό στον μύλο αυτής της αδικαιολόγητης σύγκρουσης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις