Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο Ελλάδας: Τη νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου, η πρόκριση στον Παναθηναϊκό

Κύπελλο Ελλάδας: Τη νίκη ο Ολυμπιακός Βό...

Στην ημιτελική φάση ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζεύγους ΟΦΗ-Πανιώνιος

Νίκη γοήτρου σημείωσε ο Ολυμπιακός Βόλου επί του Παναθηναϊκού, του οποίου επικράτησε 1-0 με γκολ του Καπετάνου στο 72΄ στο δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την πρόκριση βεβαίως πήραν οι «πράσινοι», που είχαν νικήσει με 4-0 στον πρώτο αγώνα. Στην ημιτελική φάση ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζεύγους ΟΦΗ-Πανιώνιος.

Σε ένα παιχνίδι από το οποίο εξέλειπε το κίνητρο απουσίαζε και το άγχος, με αποτέλεσμα ο αγώνας να είναι γρήγορος και ευχάριστος. Οι Βολιώτες μπήκαν ορεξάτοι και στο 10΄ έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία, με τον Δεινόπαππα να νικιέται από τον Κοτσόλη και τον Κριστόμπαλ να σουτάρει άστοχα στην εξέλιξη της φάσης.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού ένα καλό σουτ του Κριστόμπαλ έφυγε άουτ (19΄), ενώ την ίδια τύχη είχε η προσπάθεια του Χουχούμη στο 24΄ και ο Γεωργίου επενέβη αποτελεσματικά στο σουτ του Ντίνα, με τη συμπλήρωση του ημίωρου και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κοτσόλης «έβγαλε» εντυπωσιακά το βολέ του Ντινόπουλου.

Η επιθετικότητα του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα της επανάληψης απέφερε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για τους «πράσινους», με τον Γεωργίου να σταματά τον Καρέλη στο 47΄ και τον Σπυρόπουλο να αστοχεί από εξαιρετική θέση στο 51΄.

Τελικά το γκολ ήρθε στην απέναντι εστία, όταν στο 72ο λεπτό ο δραστήριος Δεινόπαπας έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και τη σωστή στιγμή «έκοψε» την μπάλα στον επερχόμενο Καπετάνο, που με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports