Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δεν ξανάγινε! Έφυγε ο διοργανωτής του Promo Fight αφήνοντας στον αέρα τη διοργάνωση και τις πληρωμές- Πανικός στο "Τόφαλος"- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Δεν ξανάγινε! Έφυγε ο διοργανωτής...

Έμειναν όλοι σύξυλοι

Πανικός επικρατεί σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr  στο ¨Τόφαλος¨ όπου γινόταν η διοργάνωση του Promo Fight. Πριν από λίγο ανακοινώθηκε από τα μικρόφωνα ότι ο διοργανωτής το έσκασε αφήνοντας πίσω του ... απλήρωτους και κρεμώντας τη διοργάνωση.

Tρεις αγώνες πριν ολοκληρωθεί η διοργάνωση εμφανίστηκε η παρουσιάστρια και ανακοίνωσε ότι ντρέπεται πολύ για τον διοργανωτή που την κοπάνησε και κρέμασε όλη τη διοργάνωση.

Aποτέλεσμα, όπως λένε στο thebest.gr μάρτυρες της σκηνής, ήταν με την ανακοίνωση να διακοπούν οι αγώνες, να μείνουν απλήρωτοι οι νικητές (καθώς υπήρχαν χρημαιτκά) έπαθλα και κάποιοι προμηθευτές που δεν είχαν πληρωθεί από τους χορηγούς αλλά και να ακολουθήσει πλιάτσικο στα ψυγεία (βλέπε φωτο).

Το Promo Fight ήρθε για δεύτερη φορά στην πόλη μας και όλοι οι λάτρεις του kick boxing του μουάι τάι και επαγγελματικής πυγμαχίας είχαν δώσει ραντεβού για να παρακολουθήσουν τις μάχες στο ρινγκ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις