Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Απόλλων έκοψε την πίτα του

 Ο Απόλλων έκοψε την πίτα του

Ήταν όλοι εκεί και αντάλλαξαν ευχές

Ευχές για μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες ανταλλάχθηκαν στην κοπή της πίτας του Απόλλωνα, πριν μερικές ημέρες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του sυλλόγου. Την πίτα ευλόγησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ενώ παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και του αθλητικού κόσμου της περιοχής μας.

Στα εκατοντάδες παιδιά των υποδομών και στους γονείς τους απευθύνθηκε, κυρίως, ο πρόεδρος του Α.Σ. Απόλλων, Φίλιππος Καμίσης.

«Ζητάμε από όλους τους γονείς να συνεχίσετε να μας εμπιστεύεστε, και να αισθάνεστε ήσυχοι, πως όταν τα παιδιά σας περνάνε την πόρτα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Απόλλωνα, θα είναι ασφαλή γιατί βρίσκονται στη δεύτερη οικογένειά τους. Στη μεγάλη μελανολεύκη οικογένεια, που ενώνει μια ολόκληρη πόλη.

Στον Απόλλωνα πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό, κοινωνικοποιεί τα παιδιά και τους προσφέρει ψυχοσωματική ισορροπία. Τα προετοιμάζει να βάζουν στόχους στη ζωή τους και να τους επιτυγχάνουν».

Αισιόδοξος για τη συνέχεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στο δύσκολο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Βασίλης Λιανός.

«Επιτέλους μπορούμε και χαμογελάμε, γιατί μέχρι το τέλος του α' γύρου δεν μπορούσαμε ούτε να χαμογελάσουμε. Τώρα η ομάδα έχει μπει σε σωστό δρόμο».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε για την προσφορά του στον Απόλλωνα, ο παλιός παράγοντας των «μελανόλευκων», πρώτος πρόεδρος της Απολλωνιάδας και για χρόνια ταμίας του Συλλόγου, Αντώνης Θεοφιλάτος (Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απουσίασε εκτός Πατρών).

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, Νίκος Βετούλας, με τους συνεργάτες του και οι παίκτες του Απόλλωνα, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να δέχονται συγχαρητήρια για τη σημαντική νίκη που πέτυχαν στη Ρόδο επί του Κολοσσού μια μέρα νωρίτερα.

Με ενδιαφέρον παρακολουθήσαν οι παρευρισκόμενοι την εμφάνιση του χορευτικού συγκροτήματος του Λυκείου των Ελληνίδων, που έδωσε έναν διαφορετικό τόνο στην εκδήλωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports