Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Δυνατό ματς στην Περιβόλα - Στις 4 μ.μ. η αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ

Πάτρα: Δυνατό ματς στην Περιβόλα - Στις ...

Νίκη θέλουν οι μελανόλευκοι

Με τις τέσσερις εναπομείνασες αναμετρήσεις, όλες αμφίρροπες και ενδιαφέρουσες, ολοκληρώνεται σήμερα η 17η αγωνιστική στην Α1 Ανδρών.

Στα Τρίκαλα θα διεξαχθεί ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον ισόβαθμό της στην προτελευταία θέση Ηλυσιακό, με τους Θεσσαλούς να χρειάζονται επίσης διαφορά 11 πόντων, για ενδεχόμενη περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Ντεμπούτο με τη φανέλα των γηπεδούχων θα πραγματοποιήσει ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ Τζέσι Σαπ, που αποκτήθηκε στη θέση του άτυχου Τζέρεμι Γκρέιντζερ τον οποίο τραυμάτισε αυτοκίνητο.

Δυνατός αγώνας αναμένεται στην Πάτρα ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» θα διεκδικήσει την τρίτη διαδοχική νίκη, ενώ ο Απόλλωνας προέρχεται από την εκτός έδρας επιτυχία επί του Κολοσσού.

Άλλο ένα ντέρμπι παραμονής θα διεξαχθεί στην Ελευσίνα, με τον ουραγό Ίκαρο Χαλκίδας θα φιλοξενείται στο κλειστό της Γούβας από τον Πανελευσινιακό, ενώ μετά τη νίκη επί του Άρη και την 5η θέση που κατέχει στην κατάταξη, η Νέα Κηφισιά προκαλεί το σεβασμό του Πανιωνίου, τον οποίο θα υποδεχθεί στο «Ζηρίνειο». 

Το πρόγραμμα:

16:00  Τρίκαλα-Ηλυσιακός                
16:00  Απόλλων Πατρών-ΠΑΟΚ             
18:00  Πανελευσινιακός-Ίκαρος Χαλκίδας  
18:30  ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Πανιώνιος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports