Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ελπίδες Πάτρας: "Ερασιτεχνικοί χειρισμοί της ΟΧΕ"

Ελπίδες Πάτρας: "Ερασιτεχνικοί χειρ...

Δύσκολα τα πράγματα για όλες τις ομάδες

Oι Ελπίδες Πάτρας με ανακοίνωσή τους διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του χάντμπολ με την τρίτη εβδομάδα αναβολής των πρωταθλημάτων, όπως αναφέρουν: " Την  χειρότερη κατάσταση από ποτέ βιώνει το άθλημα μας και κατά επέκταση η ομάδα μας , μετά το αδιέξοδο που έχει προκύψει εδώ και τρεις εβδομάδες με την αποχή των διαιτητών. Ήδη έχουμε αγωνιστική απραξία 45 ημερών...

Δυστυχώς τα προβλήματα της κρίσης που μαστίζουν  την χώρα μας και παράλληλα η αδιαφορία της ΟΧΕ με τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς της σε πολλά σημαντικά ζητήματα που αφορούν την επιβίωση του αθλήματος, έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και στην ομάδα μας.

Πιο αναλυτικά. Ήδη τέσσερις παίχτες μας μέχρι στιγμής απέχουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας λόγω αναζήτησης επαγγελματικής αποκατάστασης .Και  κάποιοι άλλοι έχουν βάλει προτεραιότητα τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Αποτέλεσμα το μέλλον της ομάδας μας να διαγράφεται πολύ δύσκολο. Από την στιγμή που δεν υπάρχει ουσιαστικό και αγωνιστικό κίνητρο και παράλληλα μεγάλες οφειλές οδοιπορικών τα τελευταία δύο χρόνια από την ΟΧΕ , δεν βλέπουμε και εμείς σαν διοίκηση κάποιον λόγο να συνεχίσουμε να είμαστε χορηγοί ....του αθλήματος το οποίο κάποιοι το καπηλεύονται μόνο και μόνο για προσωπικά τους συμφέροντα.

Θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες και λύσεις  εύρεσης χρημάτων , όμως οφείλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα και το κυριότερο να μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας και τους συνεργάτες μας.

Επίσης να ανακοινώσουμε ότι το Σάββατο το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports