Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FREE TIME

/

Μέτζο σοπράνο χάνει τη δουλειά της από υπερβολικά εντερικά αέρια!

Μέτζο σοπράνο χάνει τη δουλειά της από υ...

Ο Independent δημοσιεύει την ιστορία της Αmy που διεκδικεί 2,5 εκατ $ από νοσοκομείο

Η ιστορία στο πρώτο άκουσμα μπορεί να φαντάζει λίγο αστεία ή και ψεύτικη, αλλά για την ίδια την πρωταγωνίστρια κάθε άλλο παρά ως τέτοια αντιμετωπίζεται.

Η 33χρονη Amy Herbst και ο σύζυγός της και στρατιωτικός James Herbst, υπέβαλαν μια πολυσέλιδη μηνυτήρια αναφορά διεκδικώντας από το στρατιωτικό νοσοκομείο Blanchfield Army Community Hospital του Fort Campbell στο Κεντάκι 2,5 εκατ. δολάρια.

Ο βασικός λόγος που ζητάνε να αποζημιωθούν με αυτό το υπέρογκο ποσό είναι ότι η Αmy βγαίνοντας από τη κλινική στην οποία γέννησε, έμεινε χωρίς δουλειά λόγω υπερβολικών εντερικών αερίων!

Το ιατρικό παράδοξο κρύβει πίσω του ιστορία που σίγουρα είναι μεν πρωτόγνωρη αλλά δεν είναι διόλου ευχάριστη.

Όταν η Αmy κατά τη διάρκεια του τοκετού χρειάστηκε περινεοτομή (episiotomy), ακολούθησε σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η τσαπατσούλικη συρραφή της από μια νοσοκόμα η οποία την κατακρεούργησε.

Η τομή την οποία της έκαναν όχι μόνο δεν ήταν απαραίτητη αλλά προκάλεσε επιπλοκές που κόστισαν στη γυναίκα τη δουλειά της.

Όπως αναφέρει και η μήνυση, η Amy υπέφερε για καιρό από υπερβολικά εντερικά αέρια, πρηξίματα και διαρροή κοπράνων ενώ όλα αυτά την ανάγκασαν να παραμείνει μακρυά από την Nashville Opera Company στην οποία η μέτζο σοπράνο εργαζόταν. Τ

α χρήματα που διεκδικεί είναι για ηθική αποζημίωση αλλά και για να υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων που ίσως αποκαταστήσουν τη βλάβη ενώ εκπρόσωπος του νοσοκομείου απέφυγε να σχολιάσει πριν μελετηθεί αναλυτικά το ιστορικό της ασθενούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Free time