Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επιτυχίες στο φιλικό τουρνουά πάλης στο Δ. Τόφαλος

Επιτυχίες στο φιλικό τουρνουά πάλης στο ...

Mε αγώνες στα στυλ της Ελευθέρας και της Ελληνορωμαικής

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία των αθλητών των παλαιστικών Συλλόγων της πόλης μας Α.Σ Πολυνίκη (προπονητής Γιώργος Ράλλης) και Ολύμπια Club (προπονητής Ζαφείρης Ρέλλος) στο φιλικό τουρνουά πάλης που διεξήχθει την Κυριακή 26/1/2014 με αγώνες στα στυλ της Ελευθέρας και της Ελληνορωμαικής.

Η αγωνιστική ομάδα είχε την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της για τις επίσημες υποχρεώσεις της που ξεκινούν τον ερχόμενο μήνα με τους προκριματικούς αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ενώ οι μικρότεροι και οι νέοι αθλητές είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν αγωνιστική εμπειρία.

Στο τουρνουά που έγινε στην κατάμεστη από γονείς και φίλους του αθλήματος αίθουσα βαρέων αθλημάτων του σταδίου Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ με την συμμετοχή επιπλέον και συλλόγων από τον Πύργο και το Αγρίνιο, πραγματοποιήθηκαν αγώνες στις ηλικιακές κατηγορίες παμπαίδων, παίδων και εφήβων.

Η τοπική επιτροπή πάλης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την κάλυψη των αγώνων με την αποστολή Σαμαρειτών και να σας ενημερώσει ότι το ερχόμενο Σάββατο 1/2/2014 και ώρα 18.00 σε κοινή εκδήλωση των δύο παλαιστικών συλλόγων της πόλης μας που θα γίνει στην αίθουσα πάλης του Παμπελοπονησιακού Σταδίου θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports