Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συναυλία - αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο ετοιμάζει το Μουσικό Σχολείο

Πάτρα: Συναυλία - αφιέρωμα στον Θάνο Μικ...

Την Κυριακή κόβει την πίτα του

Κάθε χρόνο ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Πατρών, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου , μέσα στον Ιανουάριο, οργανώνει & διεξάγει την Εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιττας, προσφέροντας την δυνατότητα της συνεύρεσης όλων των μελών του σχολείου, Εκπαιδευτικούς, Μαθητές & Γονείς.

Προς την ίδια κατεύθυνση και φέτος, η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή ΣΤΙΣ 26  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, και ώρα 17:30 έως 20:30, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Πατρών.

Σε ανακοίνωση του ο σύλλογος αναφέρει:

"Στην εκδήλωση αυτή θα αποτιμηθούν στους παρευρισκόμενους, τα οφέλη και οι εμπειρίες, από τις Καλλιτεχνικές δραστηριότητες του σχολείου μας, για την προηγούμενη χρονιά, θα ενημερωθούμε για τις μελλοντικές Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, μία εκ των οποίων θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου 2014, και θα είναι αφιερωμένη στην ζωή και το έργο του Πατρινού συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου, ο οποίος θα μας τιμήσει με την παρουσία του.

Συνεχίζουμε με την κοπή της Βασιλόπιττας & με την παρουσίαση από τις μαθητικές κοινότητες του σχολείου μας, Καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, που οι ίδιοι οι μαθητές έχουν δημιουργήσει."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις