Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FREE TIME

/

Τα ΖΑΚουλάκια της Παρασκευής

Τα ΖΑΚουλάκια της Παρασκευής

Του Διονύση Ζακυνθινού

*Καστανάδες, μαλλιογριάδες, σαλεπιτζήδες και σουβλατζήδες, όλες οι επαγγελματικές τάξεις του χωριού που δραστηριοποιούνται στην εστίαση του πεζοδρομίου, ετοιμάζουν πάγκους για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.

*Το χωριό μας ετοιμάζεται να ζήσει μια ακόμη μεγαλειώδη μάχη στο εμπορικό του κέντρο, μια μόλις μέρα μετά την έναρξη της Καρναβαλιάδας!

*Μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα για την ομάδα του George Soros. Απέναντί της θα βρει ένα εξίσου φορμαρισμένο και ενισχυμένο σύνολο.

*Υπενθυμίζεται ότι από τη μια έχουμε τους Φουρτουνάκηδες που φωνάζουν για τα μαγαζιά «ποτέ την Κυριακή», και από την άλλη έχουμε τους Βροντάκηδες που θέλουν ανοικτά μαγαζιά και την Κυριακή!

*Συνεπώς, αντιλαμβάνεστε ότι αναμένεται να γίνει της κακομοίρας. Τουτέστιν, της πουτάνας το κάγκελο ή όπως θα έλεγαν οι φιλόλογοι της παλιάς σχολής θα γίνει της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα!

*Να σκεφτείτε ότι ακόμη και στο Στοίχημα οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες. Η νίκη της ομάδας του Soros δίνει 2,40, ενώ ίδια είναι η απόδοση και για τη νίκη της άλλης πλευράς. Η ισοπαλία, πιο ελκυστική, δίνει απόδοση τρία!

*Άντε παιδιά, με το καλό! Και παρακαλώ να τηρηθεί το fair play και να προστατευθεί ο άμαχος πληθυσμός που θα βρεθεί στη μέση και θα κάνει το λάθος να πλησιάσει στα μαγαζιά που θα ανοίξουν!

*Έφυγε (τον έφυγαν, για την ακρίβεια) ο πιλότος από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», έφυγαν και κάμποσοι δικοί του από την οργάνωση του Κινήματος (έτσι το λένε οι «τσουρουφλησμένοι») στη Δημαρούπολη!

*Απειλούν ότι θα φύγουν κι άλλοι, κι εγώ με το φτωχό μου το μυαλό συμπεραίνω ότι μοναδική σταθερή αξία, σαν τον χρυσό, στους ΑΝΕΛ (δεν αναφέρομαι σε ναυτιλιακή εταιρεία αλλά στο Κίνημα) παραμένει η ξανθιά Ραχήλ!

*Εννοείται με το θρυλικό παπαγαλάκι της, το οποίο εδώ που τα λέμε είναι πολύ πιο αυθεντικό και… αθώο από πολλά άλλα «παπαγαλάκια» που κυκλοφορούν στην πιάτσα!

*Πάντως, η μεγάλη δημοσιότητα που πήρε ο πιλότος (σας τα έλεγα και τις προάλλες) έκανε έναν άλλο πιλότο, τον θρυλικό φαντομά Σπήλιο, να κάνει την επανεμφάνιση του και να μας πει γιατί καλώς πήραμε τα F-16 πριν από καμιά δεκαετία!

 

 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Free time