Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναθηναϊκός κατά Ντονά

Παναθηναϊκός κατά Ντονά

Αφήνει αιχμές για τον παίκτη της Παναχαϊκής

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων έκανε εκτενή αναφορά στην υπόθεση του παίκτη της Παναχαϊκής Στάθη Ντονά. Αναλυτικά το απόσπασμα της ανακοίνωσης:

"Αναφορικά με το θέμα της απαγόρευσης των μεταγραφών του αντρικού βόλεϊ θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του Συλλόγου για το πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Η νέα διοίκηση μερίμνησε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε να προτείνει διακανονισμούς σε πολλούς αθλητές, με τους περισσότερους εκ των οποίων να έχει ήδη καταλήξει σε συμβιβασμό. Ο μόνος που δεν δέχτηκε καμία συζήτηση ήταν ο πετοσφαιριστής, Στάθης Ντονάς, ο οποίος απαίτησε την άμεση καταβολή ολόκληρου του ποσού που του οφείλεται.

Δεν θα θέλαμε να στερήσουμε τα δεδουλευμένα του αθλητή, αλλά μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση ότι ένας παίκτης που έχει βγάλει στο παρελθόν τόσα χρήματα από τον Παναθηναϊκό δεν δέχεται κανένα συμβιβασμό, όπως συνέβη στην περίπτωση των συναθλητών του και στερεί από το σωματείο μας την περαιτέρω ενίσχυσή του την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται στην αγωνιστική της παρουσία.

Παρά την απαγόρευση μεταγραφών, ομάδα και κόσμος πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια θα παλέψουν για την παραμονή μέχρι τέλους γιατί πάνω από όλα ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να δίνει «μάχες» και να βγαίνει νικητής".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports