Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με Μπέργκ ο Παναθηναϊκός το μεσημέρι στο Αγρίνιο

Με Μπέργκ ο Παναθηναϊκός το μεσημέρι στο Αγρίνιο

Όλο το σημερινό πρόγραμμα

Οι αναμετρήσεις, Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός και Ξάνθη-ΠΑΟΚ, ξεχωρίζουν από το σημερινό «κυρίως μενού» της πρεμιέρας του 2ου γύρου της Σούπερ Λίγκας (18η αγωνιστική).

Συνέχεια στο...περσινό σερί (2 νίκες) θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός, που θα επιδιώξει να περάσει νικηφόρα μέσα από το απόρθητο, έως τώρα, κάστρο του Παναιτωλικού (15:00, Novasports 2). Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα παρουσιαστεί πιο ενισχυμένη από τα δύο τελευταία ματς που έδωσε, καθώς ο πρώτος σκόρερ της, Μάρκους Μπεργκ, είναι ετοιμοπόλεμος και αναμένεται να επανέλθει στο αρχικό σχήμα.

Η «αυλαία» της σημερινής ημέρας θα πέσει στα Πηγάδια, όπου ο ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία της νίκη επί της Ξάνθης (19:30 Novasports 1), προκειμένου να διατηρήσει τις (μαθηματικές) ελπίδες που έχει για τον τίτλο.

Οι Ακρίτες έχουν αποδείξει εφέτος ότι είναι μία ομάδα ικανή για το καλύτερο, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα της, όπου γίνεται ακόμη πιο δυνατή με τη συμπαράσταση των οπαδών της.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα: Βέροια-Πλατανιάς (17:15 Novasports 2), Πανθρακικός-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 4), Πανιώνιος-ΟΦΗ (17:15, Novasports 7).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports