Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κανένα πρόβλημα για Ολυμπιακό, 4-0 την Καλλονή

Κανένα πρόβλημα για Ολυμπιακό, 4-0 την Καλλονή

Ο πρωταθλητής χειμώνα έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις του

Ερχόμενος με κεκτημένη ταχύτητα από... πέρυσι, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εξίσου εντυπωσιακά το νέο έτος επιβληθείς της Καλλονής με το ευρύ 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην πρεμιέρα του β΄ γύρου και στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Ο πρωταθλητής χειμώνα έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις του, πήρε αμέσως την πρωτοβουλία και στο 13ο λεπτό πέτυχε το πρώτο γκολ, όταν ο Ντομίνγκες γύρισε στον Σαβιόλα κι αυτός «εκτέλεσε» τον Σιδεράκη.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κάμπελ βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Καλλονής αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι, ενώ οι καλές στιγμές των γηπεδούχων συνεχίστηκαν με τον Φουστέρ (22΄) και τον Ντομίνγκες (24΄) να μην καταφέρνουν από καλή θέση να νικήσουν τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, όμως λίγο μετά το ξεκίνημα της επανάληψης (54΄) και από γύρισμα του Σαλίνο, ο Ντομίνγκες από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το παιχνίδι είχε όμως δρόμο ακόμη κι έτσι από κόρνερ του Βάις στο 65΄ ο Μανωλάς, που βρέθηκε στην «καρδιά» της αντίπαλης περιοχής, έκανε με σουτ το 3-0.

Στο 75΄ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά με σουτ του Μασάντο που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι και μετά από κάθετη μπαλιά του Βάις, αν και οι παίκτες του Μίτσελ έχασαν κι άλλες ευκαιρίες ως τη λήξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports