Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Αθλητισμός ενώνει. Η βία δεν χωράει στο Μπάσκετ

Ο Αθλητισμός ενώνει. Η βία δεν χωράει στο Μπάσκετ

Εκδήλωση ενάντια στα φαινόμενα βίας στον χώρο του αθλητισμού

Μετά τα ατυχή γεγονότα κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα του συλλόγου Α.Σ.Π. Προμηθέα στην Αθήνα με το Σπόρτιγκ για τον αγώνα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ στις 22 Δεκεμβρίου 2013 και την απρόκλητη επίθεση σε βάρος του αθλητή μας Ιωάννη Ντιμπ, η διοίκηση του συλλόγου, με τη σύμφωνη γνώμη του επόμενου αντιπάλου, Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, αποφάσισε να διοργανώσει, στα πλαίσια της διεξαγωγής του ερχόμενου εντός έδρας αγώνα, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014, μια μικρή εκδήλωση ενάντια στα φαινόμενα βίας στον χώρο του αθλητισμού.

Στον αγώνα και τη συγκεκριμένη εκδήλωση  θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός. Επίσης, θα παραβρεθούν, από τον πολιτικό χώρο, οι βουλευτές του Νομού Αχαΐας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμαρχος Πατρέων, αντιδήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, ενώ από τον αθλητικό χώρο, θα δώσουν το παρόν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ  Τάκης Τσαγκρώνης, εκπρόσωπος του ΠΣΑΚ και πλήθος εκπροσώπων των τοπικών αθλητικών φορέων και συλλόγων.

ANAKOINΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α.Σ.Π. ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Το φαινόμενο της βίας μαστίζει την κοινωνία μας και εξαπλώνεται στο χώρο του αθλητισμού, γεγονός που καθιστά αναγκαία την ενεργοποίηση όλων μας για την υπεράσπιση του αθλητικού ιδεώδους και την καθοδήγηση των νέων, αλλά και κάθε πολίτη, σε μονοπάτια διεξόδου, ψυχικής ευεξίας και δημιουργικότητας, που o Αθλητισμός προσφέρει.

Ο ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ αποφάσισε να συστηματοποιήσει τις προσπάθειές του για την καταπολέμηση της βίας επενδύοντας στη συλλογικότητα και στην αλληλεγγύη.

To Δ.Σ. του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ σας προσκαλεί στον επόμενο εντός έδρας αγώνα μπάσκετ για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας, με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 17.00 στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ.

Ο αγώνας θα είναι αφιερωμένος στην προσπάθεια κατά της βίας.

Η παρουσία όλων μας θα στείλει το μήνυμα της συστράτευσης του αθλητικού κόσμου, ομάδων, θεσμικών παραγόντων και φιλάθλων, ενάντια στα φαινόμενα βίας στον χώρο του αθλητισμού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports