Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 27 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 27 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Στα επαγγελματικά κυρίως βρίσκεται η εστίαση της προσοχής μέχρι το μεσημέρι, χωρίς να αναμένονται απρόοπτα. Κατόπιν που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, θα ασχοληθείτε κυρίως με τους φίλους σας, με ομάδες, συλλόγους και με τη δικτύωση, τα social media και το ίντερνετ, ενώ η επικοινωνία γίνεται σε ευχάριστο και ήπιο κλίμα.

Υδροχόος

Πιθανόν να ξεκινάτε ένα ταξίδι το πρωί, ή να ασχοληθείτε με σπουδές και νομικά θέματα, έως το μεσημέρι. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, περνά στα επαγγελματικά σας και είναι καλή μέρα για να συναντήσετε άτομα επιρροής, ή για να προωθήσετε τον εαυτό σας επαγγελματικά και κοινωνικά. Δεν πάνε άσχημα τα οικονομικά σας, αντιθέτως.

Ιχθύες

Οικονομικά ζητήματα απασχολούν το ζώδιό σας μέχρι το μεσημέρι, ενώ θα κάνετε και διάφορες αγορές. Μετά αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και η εστίαση της προσοχής μετακινείται κυρίως στα ταξίδια, τη γνώση, τις σπουδές και σε νομικά θέματα. Υπερβατική διάθεση, γονιμότητα και άφθονο ρομαντισμό και συναισθηματισμό δημιουργεί το ωραίο τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα.

Κριός

Κοινωνικά ξεκινά η μέρα, αλλά το μεσημέρι που η Σελήνη εισέρχεται στο μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού, η διάθεση γίνεται πιο εσωστρεφής. Θα σχηματίσει ωστόσο θετική όψη με τον μαγευτικό Ποσειδώνα, γι' αυτό είναι ιδανική μέρα για την τέχνη και την πνευματικότητα, ενώ και με το σύντροφο το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα ρομαντικό.

Ταύρος

Η μέρα ξεκινά με τακτοποίηση διάφορων εργασιών, αλλά απ' το μεσημέρι που θα αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, η διάθεση θα γίνει πιο κοινωνική, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε κόσμο. Ιδανική μέρα για ερωτικά ραντεβού, αλλά και για ενασχόληση με την τέχνη, καθώς το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα εξυψώνει τα συναισθήματα και τον ρομαντισμό.

Δίδυμοι

Ανάλαφρα, εξωστρεφώς και δημιουργικά ξεκινά η μέρα, αλλά απ' το μεσημέρι που η Σελήνη θα εισέλθει στο πιο “σκοτεινό” ζώδιο του Σκορπιού, το κλίμα γίνεται πιο μυστικοπαθές. Η εστίαση της προσοχής βρίσκεται σήμερα κυρίως στην εργασία, στην τακτοποίηση του χώρου και του υπολογιστή σας, ενώ είναι καλή μέρα για τα επαγγελματικά.

Καρκίνος

Το πρωί η Σελήνη δίνει έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια και σε ζητήματα ακινήτων, αλλά απ' το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο, η προσοχή σας θα κατευθυνθεί κυρίως στα ερωτικά, στα παιδιά και στη δημιουργικότητα. Η ωραία όψη Σελήνης-Ποσειδώνα αυξάνει τον ρομαντισμό και είναι ιδανική μέρα για φλερτ, για διασκέδαση, τέχνη και χόμπι.

Λέων

Με μετακινήσεις, ταξιδάκια, τηλέφωνα και συναντήσεις ξεκινά η μέρα, σε επικοινωνιακό κλίμα, όμως απ' το μεσημέρι που η Σελήνη εισέρχεται στο εσωστρεφές ζώδιο του Σκορπιού, η διάθεση μεταβάλλεται και κλείνεστε περισσότερο στον εαυτό σας. Η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα ωστόσο, ομορφαίνει τον συναισθηματικό σας κόσμο αλλά και την οικιακή σας ζωή.

Παρθένος

Για τις πρώτες ώρες της μέρας θα εστιαστείτε κυρίως σε οικονομικά θέματα, με πληρωμές, διάφορες συναλλαγές αλλά και με ψώνια. Το μεσημέρι όμως που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, θα ασχοληθείτε με την επικοινωνία, κι έτσι θα συναντήσετε κόσμο, θα μιλήσετε, θα γράψετε και θα πληροφορηθείτε πράγματα. Ευκαιρίες για βόλτες, μετακινήσεις, ταξιδάκια.

Ζυγός

Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας και είναι ώρες δραστήριες και πιο κοινωνικές, ενώ  κατόπιν η διάθεση γίνεται πιο ήρεμη. Θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να κάνετε ψώνια και να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα. Όμως θα είναι και μια μέρα αρκετά απολαυστική, στην οποία θα ευχαριστηθείτε την τέχνη, τις γεύσεις και τον ρομαντισμό.

Σκορπιός

Κλείνετε κάποια θέματα ή κύκλους το πρωί, ενώ το μεσημέρι που περνά η Σελήνη στο ζώδιό σας, θα αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια και θα ασχοληθείτε με την επιδίωξη των θέλω σας. Το πολύ ωραίο τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα ανεβάζει κατακόρυφα τον ρομαντισμό και είναι ιδανική μέρα για ερωτικά ραντεβού αλλά και για καλλιτεχνική δημιουργία.

Τοξότης

Ευκαιρίες για δικτύωση και συναντήσεις με φίλους δίνει η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι, αλλά κατόπιν που αλλάζει ζώδιο, η διάθεση θα γίνει πιο κλειστή. Γι' αυτό την υπόλοιπη μέρα μπορεί να αποτραβηχτείτε λίγο, να έχετε διάθεση για περισσότερο ύπνο, ενώ είναι ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με την τέχνη, τον διαλογισμό, τη γιόγκα κλπ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being