Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνεχίζεται το Πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης για τα βαρήκοα παιδιά

Πάτρα: Συνεχίζεται το Πρόγραμμα Πρώιμης ...

Απο την Περιφερειακή διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφερειακή διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕΔΕ) ευαισθητοποιημένη σε θέματα ομαλής ένταξης κωφών και βαρήκοων παιδιών στην εκπαιδευτική διαδικασία υλοποιεί από το Φεβρουάριο του 2013 Πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης στην πόλη της Πάτρας που απευθύνεται σε παιδιά της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  0 – 4 ετών ή/και μεγαλύτερα με οποιοδήποτε βαθμό βαρηκοΐας όπως επίσης και στις οικογένειές τους.

Το εν λόγω πρόγραμμα στελεχώνεται από Ειδική Παιδαγωγό, Ψυχολόγο, Λογοθεραπεύτρια και Κοινωνική Λειτουργό. Η ομάδα αυτή είναι υπεύθυνη για τη σύνταξη του Εξατομικευμένου Προγράμματος Παρέμβασης, την επικοινωνία με το σπίτι , την ενημέρωση των γονέων, την παραπομπή σε ειδικούς κλπ. ενώ είναι επιστημονικά καθοδηγούμενο από τη Μονάδα Αγωγής Κωφών του Πανεπιστημίου Πατρών και την καθηγήτρια κ. Λαμπροπούλου Βενέττα καθώς και από το Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κ. Ρισβά Αθανάσιο.

Έχοντας υπόψη τα παραπάνω και στο πλαίσιο της ευθύνης της ΠΔΕΔΕ για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση, υποστήριξη και καθοδήγηση των ενδιαφερομένων σας προσκαλούμε σε Συνέντευξη Τύπου η οποία θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΠΔΕΔΕ στην Πάτρα την Τρίτη 10/12/2013 και ώρα 12:00 μ.μ.

Στην Συνέντευξη  Τύπου θα παραστούν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Μπαρής Θεόδωρος, ο Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κ. Ρισβάς Αθανάσιος και μέλη της Ομάδας Πρώιμης παρέμβασης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις