Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιτωλικός: Έχασε τον αγώνα και τον Μπικέι

Παναιτωλικός: Έχασε τον αγώνα και τον Μπικέι

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού

Την Τρίτη συνεχόμενη ήττα του σε δέκα μέρες γνώρισε ο Παναιτωλικός  σήμερα το απόγευμα . Έχασε 2-0 από τον Ατρόμητο και συνέχισε την πτωτική του πορεία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 από μια ομάδα που έδειξε παθός και δύναμη από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ούτε στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων να σκοράρουν και να ξαναμπούν στην διεκδίκηση του ματς.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και στην επανάληψη του αγώνα και είχε σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει με κορυφαία το δοκάρι του Καραμάνου στο 55΄. Η ομάδα του Μάκη Χάβου που παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση της,  ώστε να μην σπαταλήσουν δυνάμεις ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο την ερχομένη Δευτέρα, αλλά και να δει ο προπονητής την αγωνιστική κατάσταση ορισμένων παιχτών  ήταν κατώτερη του αναμενομένου και έχασε δίκαια. Στον Παναιτωλικό  όμως δεν ήταν μόνο η ήττα και η εμφάνιση της ομάδας που τους στενοχώρησε,  αλλά και η αποβολή του Μπικέ στο 84’ για χτύπημα στον Ιγκλέσιας που θα του στερήσει την συμμετοχή στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ενθαρρυντικό σημείο αναφοράς στον αγώνα ήταν  οι ζητωκραυγές και οι επευφημίες των οργανωμένων σε όλη την διάρκεια του αγώνα υπέρ του Παναιτωλικού παρά το γεγονός  ότι η ομάδα τους βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Ο Παναιτωλικός πλέον θα επικεντρώσει τις δυνάμεις του και την προσοχή του στο πρωτάθλημα. Η ψυχολογία της ομάδας σίγουρα δεν είναι στα καλύτερά της μετά τις συνεχόμενες απανωτές αποτυχίες και αυτό είναι κάτι που πρέπει άμεσα να ξεπεραστεί. Ο κατήφορος του Παναιτωλικού θέλουν όλοι να σταματήσει την Δευτέρα, έτσι ώστε να μην πάει χαμένη η προηγούμενη πολύ καλή παρουσία του στο πρωτάθλημα.

Στον Παναιτωλικό αποφάσισαν τελικά  ο Πασχάλης Μελισσάς να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Δεύτερα και στο ματς με τον ΟΦΗ, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports