Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ντουέτο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τον Τζον Μπον Τζόβι

Ντουέτο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τον Τζον...

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου γκαλά στο παλάτι του Κέσινγκτον

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εξέπληξε τους παρευρισκόμενους κατά τη διάρκεια του ετήσιου γκαλά στο παλάτι του Κέσινγκτον όταν ανέβηκε στη σκηνή και δοκίμασε τις ικανότητές του στο τραγούδι,  παρέα με τον Τζον Μπον Τζόβι.

Ο διάσημος αμερικανός ροκ σταρ κάλεσε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στη σκηνή, το βράδυ της Τρίτης, και εκείνος ανταποκρίθηκε χωρίς τον παραμικρό δισταγμό.  Οι δύο τους συντροφιά με την ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ, ερμήνευσαν το αγαπημένο τραγούδι του πρίγκιπα , «Livin' on a prayer», δίνοντας μία μοναδική παράσταση.

Στο φιλανθρωπικό γκαλά και τη συναυλία στο παλάτι του Κένσιγκτον δεν παρευρέθη η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κάθριν, η οποία φρόντιζε τον μικρό πρίγκιπα Γεώργιο, και έτσι έχασε την ευκαιρία να θαυμάσει τον σύζυγό της στη σκηνή.

REUTERS/DOMINIC LIPINSKI

Η εκδήλωση έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό, με μία τιμή που άγγιζε τις 60.000 λίρες το τραπέζι, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για να δοθούν στο ίδρυμα που βρίσκεται υπό την αιγίδα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και που βοηθά 95.000 νεαρούς άστεγους. «Είναι ένα μεγάλο γεγονός και όλοι μας είμαστε ευτυχείς που βρισκόμαστε εδώ για έναν σκοπό που πραγματικά έχει σημασία», δήλωσε ο Τζον Μπον Τζόβι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight