Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στη δικαιοσύνη με μήνυση και αγωγή κατά Αδωνη Γεωργιάδη προσφεύγει ο ρ/σ «Στο Κόκκινο»

Στη δικαιοσύνη με μήνυση και αγωγή κατά ...

Για "προκλητικά απαξιωτικές και συκοφαντικές δηλώσεις του"

Στη δικαιοσύνη κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη προσφεύγει ο ρ/σ «Στο Κόκκινο», κάνοντας λόγο για προκλητικά απαξιωτικές και συκοφαντικές δηλώσεις του.

Ως γνωστόν, έχει ξεσπάσει σφοδρή διαμάχημεταξύ του υπουργού και του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της τιμολόγησης των φαρμάκων, με τον κ. Γεωργιάδη να εξαπολύει σήμερα βολές για διαπλοκή κατά του κόμματος.

«Ο ραδιοφωνικός σταθμός "Στο Κόκκινο" παρουσιάζει κατά δήλωση του διευθυντού του, διαφημίσεις πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών. Εγώ δεν ξέρω πόσο είναι το ποσό, μπορεί να είναι ένα ευρώ. Όμως, την ίδια στιγμή που γίνεται αυτό -άρα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με αυτές τις εταιρίες- έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και καταψηφίζει την τροπολογία για να μειώσουμε τις τιμές των φαρμάκων ... Ο ορισμός της διαπλοκής είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας».

Νωρίτερα μάλιστα, μιλώντας στο Μega ο υπουργός Υγείας ανέφερε: «Προχθές ο κ. Αρβανίτης (σ.σ. διευθυντής του ρ/σ) στον ΣΚΑΙ είπε ότι ο σταθμός “Στο Κόκκινο” ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ και ότι παίρνουν διαφημίσεις από φαρμακοβιομηχανίες. Αυτό είναι κακό; Έχω ζητήσει από προχθές να δώσουν στη δημοσιότητα το ποσό της διαφήμισης... το ποσό που μου είπανε, δεν το πιστεύω. Αν το ποσό που μου λένε είναι πραγματικότητα μιλάμε για τερατώδες σκάνδαλο. Θέλω να πιστεύω ότι είναι ψευδές. Πιστεύω ότι μέχρι την Τετάρτη θα το πουν... Δεν πιστεύω αυτό που μου μεταφέρουν».

Σε ανακοίνωσή του, ο ραδιοφωνικός σταθμός αναφέρει ότι προσφύγει στη δικαιοσύνη «θέλοντας να διαφυλάξει το κύρος και την αξιοπιστία των μεταδιδομένων του αλλά και των συνεργατών του, την αξιοπιστία του στην διαφημιστική αγορά καθώς και την πιθανότητα διαφυγόντων εσόδων».

Όπως κάνει γνωστό θα καταθέσει μήνυση και αγωγή «προκειμένου να σταματήσει η υβριστική και στρεβλωτική πρακτική που ακολουθεί ο Υπουργός θέλοντας να επιβάλει τις απόψεις του στην κοινή γνώμη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις