Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τον έφερε... τούμπα! Αφεντικό της Θεσσαλονίκης με ανατροπή ο ΠΑΟΚ

Τον έφερε... τούμπα! Αφεντικό της Θεσσαλ...

3-1 το τελικό αποτέλεσμα

Ο Ουντόντζι “πάγωσε” την Τούμπα, ο Διούδης έπιανε τα.. άπιαστα αλλά ο Άρης γνώρισε ακόμα μία ήττα αφού ο ΠΑΟΚ με γκολ των Λούκας, Αθανασιάδη και Βούκιτς πήρε το ντέρμπι και έκανε το 7 στα 7 στο γήπεδο του.

Οι δύο ομάδες μπήκαν με ξεκάθαρους προσανατολισμούς στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ να επιτεθεί και ο Άρης να αμυνθεί. Με εξαίρεση το τρίλεπτο 24-27 οι “κιτρινόμαυροι” τα κατάφεραν μια χαρά, ωστόσο χρειάστηκαν την πολύτιμη συμβολή του Διούδη για να πάνε με το μηδέν στα αποδυτήρια.

Ο τερματοφύλακας του Άρη είπε “όχι” στον Κίτσιου στο 24΄, δύο λεπτά αργότερα ο Ψυχογιός έσωσε πάνω στην γραμμή το σουτ του Κατσουράνη και ένα λεπτό αργότερα ο Διούδης πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση στην προσπάθεια του Κατσουράνη. Σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν μόνο μία τελική προσπάθεια με το σουτ του Ουντόντζι στ 29΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης προσπάθησε να γίνει περισσότερο απειλητικός και στο 49΄ο Αγγελούδης με κεφαλιά ανησύχησε τον Γλύκο. Ο Διούδης έδειξε για ακόμα μία φορά τα αντανακλαστικά του στο φάουλ του Τζαβέλλα στο 58΄, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Άρης κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Μανιάς έσπασε το τεχνικό οφσάιντ, ο Γλύκος έκανε εξαιρετική επέμβαση στο τετ α τετ αλλά ο Ουντόντζι πήρε το... ριμπάουντ και με δυνατό σουτ “πάγωσε” την Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ βγήκε μαζικά στην επίθεση, είχε δοκάρι με τον Αθανασιάδη στο 66΄ και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Λούκας να σκοράρει μόλις 4 λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.

Η συνέχεια ήταν επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων και επίδειξη ικανοτήτων του Διούδη. Ο τερματοφύλακας του Άρη σταμάτησε τον Λίνο στο 74΄, ενώ στο 79΄σταμάτησε τον Αθανασιάδη στο τετ α τετ. Τελικά, οι γηπεδούχοι λυτρώθηκαν για τις προσπάθειες τους στο 80ο λεπτό, όταν από το μακρινό σουτ του Στοχ ο Διούδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Αθανασιάδης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 90΄, όταν μετά το κόρνερ του Λούκας ο Βούκιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Λόρενς (57’ Βούκιτς), Ολίσε (64’ Στοχ), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (67’ Λούκας).

Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Κύργιας, Τριανταφυλλάκος (18’ Ντμαρλής), Τάτος, Αγγελούδης, Ουντόντζι (82’ Ρένια), Μαργαρίτης, Μανιάς (69’ Σταυρόπουλος), Ψυχογιός, Ηρακλής, Έλσνερ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports