Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ίφιτος Πατρών και οι Φοίνικες Πάτρας: Αγώνες για την Α2 ανδρών και Γυναικών και για τη Β΄ Εθνική ανδρών το Σαββατοκύριακο

Ίφιτος Πατρών και οι Φοίνικες Πάτρας: Αγ...

Ο Ίφιτος που μετά από τρεις αγωνιστικές βρίσκεται στην 6η θέση

Στην Αθήνα θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο, ο Ίφιτος Πατρών και οι Φοίνικες Πάτρας σε αγώνες που θα γίνουν για την Α2 ανδρών και την Α2 γυναικών, αντίστοιχα.

Ο Ίφιτος που μετά από τρεις αγωνιστικές βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς, θα αντιμετωπίσει τους ΓΑΣ Ελευσίς, Ποσειδώνα Λουτρακίου, και ΑΣ Γυμνάσιο, με στόχο της πατρινής ομάδας να κάνει  δύο νίκες σε αυτά τα παιχνίδια.

Η δυναμικότητα των αντιπάλων και τα μέχρι τώρα αποτελέσματά τους δείχνουν ότι είναι ομάδες στα μέτρα των πατρινών, που μπορούν να περάσουν νικηφόρα και να πλασαριστούν σε μία καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Η Ελευσίνα είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς και χωρίς νίκη, ο Ποσειδώνας Λουτρακίου είναι ισόβαθμος με τον Ίφιτο στην 6η θέση, ενώ ο πιο δυνατός και πιο δύσκολος αντίπαλος είναι το Γυμνάσιο που είναι στη 3η θέση με 5 βαθμούς.

Οι παίκτες του Τάκη Γιώτη (που είναι προπονητής και παίκτης της ομάδας), Σγουρομάλλης Μανώλης, Τσεγγενές Ανδρέας και Βασίλης Μπιθέλης  ξέρουν ότι πρόκειται για σημαντικά παιχνίδια και θα βάλουν τα δυνατά τους, ώστε να κάνουν τις νίκες που θα τους εξασφαλίσουν μία θέση στα πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Για την Α2 γυναικών οι Φοίνικες δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα και θέλουν αυτό το Σαββατοκύριακο να ανατρέψουν την κατάσταση, αφού αυτή τη στιγμή είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με 3 βαθμούς μετά από τρεις αγώνες.

Το θετικό είναι ότι υπάρχουν πολλές αγωνιστικές μπροστά για να παλέψουν για τη παραμονή τους και η ομάδα έχει την εμπειρία που χρειάζεται για να κάνει τις νίκες που θα της εξασφαλίσουν τη θέση της στην κατηγορία.

Οι ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες με τους Φοίνικες είναι ο ΟΕΑ Έδεσσας που έχει επίσης 3 βαθμούς, ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης  που έχει 4 βαθμούς και ο ΑΟΣ Τελαμών με 6 βαθμούς.

Οι αθλήτριες που θα αγωνιστούν είναι οι Αμπατζή Ελένη, Πουλιάση Φωτεινή και οι νεαρές Αθανασοπούλου Χριστίνα, Γερασιμάτου Ιωάννα και Ηλιοπούλου Βασιλική.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ντεμίρης γνωρίζει ότι αυτά τα παιχνίδια μπορεί στο τέλος να κρίνουν την παραμονή και έχει προετοιμάσει την ομάδα για το δύσκολο αυτό διήμερο, που όλοι ελπίζουν ότι θα είναι ένα νέο, έστω και καθυστερημένο καλό ξεκίνημα.

Αγωνιστική δράση  έχουμε όμως  και για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής  Δυτικής Ελλάδας, με αγώνες και για τους τρεις ομίλους των ανδρών.

Το πρόγραμμα είναι

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11/2013

1ος ΟΜΙΛΟΣ

12:00 ΑΕΚ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΝΟΔΟΣ

18:00 ΔΙΟΓΕΝΗΣ – ΦΑΕΘΩΝ

19:00 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΕΠΑΧΤΟΣ

2ος ΟΜΙΛΟΣ

17:00 ΦΑΡΟΣ – ΑΙΓΑΙΟ

3ος ΟΜΙΛΟΣ

11:00 ΛΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

12:00 ΙΚΑΡΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11/2013

1ος ΟΜΙΛΟΣ

11:00 ΦΑΕΘΩΝ – ΑΕΚ ΠΑΤΡΩΝ

16:00 ΦΟΙΝΙΚΕΣ – ΔΙΟΓΕΝΗΣ

17:00 ΑΝΟΔΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

2ος ΟΜΙΛΟΣ

11:00 ΓΑΛΗΝΗ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΟΣ

11:00 ΑΙΓΑΙΟ – ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

3ος ΟΜΙΛΟΣ

11:00 ΤΡΙΠΟΛΗ – ΙΚΑΡΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

11:00 ΑΣΤΕΡΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΛΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports