Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο αμίμητος Ελληνοκαναδός σώουμαν Tonis Sfinos από τα Φίλια Καλαβρύτων ξεκινά χειμερινές εμφανίσεις στο Fuzz της Αθήνας

Ο αμίμητος Ελληνοκαναδός σώουμαν Tonis S...

Από αυτό το Σάββατο 23/11/2013

Ο ένας και μοναδικός, ο «θεότρελος» σώουμαν Tonis Sfinos με καταγωγή από τα Φίλια της ορεινής επαρχίας των Καλαβρύτων, επιστρέφει στις live εμφανίσεις του από αυτό το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013, στο κλαμπ Fuzz στην οδό Πειραιώς, στον Ταύρο στην Αθήνα.

Ο Ελληνοκαναδός διασκεδαστής με την απαράμιλλη ‘70ς αισθητική, που το περασμένο καλοκαίρι εμφανίστηκε στο κλαμπ Loca στο Διακοπτό ενώ έδωσε και μία μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ονομάζει το ολοκαίνουριο πρόγραμμα του «Στον Πανήτη Banana».

Όπως αναφέρει το σχετικό αστείο δελτίο Τύπου, «επιτέλους εσήμανε η ώρα, οι καμπάνες χτυπούν χαρμόσυνα, μεγάλες συγκινήσεις προσμένουμε, ώρε μάνα μου τι ζούμε, οι ομογενείς από την Μπανγκόνγκ μέχρι τις Ματσατσούτσετς επιστρέφουν για να δώσουν το παρόν, ενώ οι καμπάνες χτυπούν χαρμόσυνα... Είμεθα στην ανάποδη θέση, πλέον, να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της χειμερινής σεζόν ακούγονται πλέον μέχρι την Γουατεμάλα. ..! (ήχοι από χαρμόσυνες καμπάνες που χτυπούν χαρμόσυνα)».

Ο αυτοαποκαλούμενος Διαγαλαξιακός Κομάντερ, ο αστροναύτης του Έρωτα, Πρίγκιπας της λεβάντας, Λουδοβίκος των Καλαβρύτων, Πρίγκιπας της χωρίστρας Τόνις Σφήνος, υπόσχεται ένα διαπλανητικό ελληνικό κινηματογραφικό μελοδραματικό σώου εξτραβαγκάνζα με επιτυχίες των ‘60ς και ‘70ς όπως το «Όνειρα πουλιά μου ταξιδιάρικα», το «Τζένγκις Χαν» και πολλά άλλα.

Ο Τόνις Σφήνος θα πλαισιώνεται από το 6μελές γκρουπ των PLAYMATES.

Τιμή εισόδου - 15 ευρώ με ποτό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight