Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Aχαϊα: Τα αποτελέσματα των εκλογών για τις δημοτικές οργανώσεις της Ν.Δ.- Παρατράγουδα στο Αίγιο, φέρνουν διαγραφές

Aχαϊα: Τα αποτελέσματα των εκλογών για τ...

Οι υπεύθυνοι της συμπεριφοράς αυτής δεν μπορούν να αποτελούν μέλη της οικογένειας της Νέας Δημοκρατίας

Ανακοινώθηκαν ατα αποτελέσματα των εκλογών για τις δημοτικές οργανώσεις της Ν.Δ. Αχαϊας. Η νομαρχιακή οργάνωση εκφράζει την λύπη της για την αντικαταστατική συμπεριφορά μελών στο Αίγιο και προαναγγέλλει διαγραφές.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με τη συμμετοχή 2.242 εγγεγραμμένων μελών της Νέας Δημοκρατίας, ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, 16 Νοεμβρίου 2013, οι εκλογές στην Αχαΐα για την ανάδειξη των νέων προέδρων και μελών, των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών του νομού.

Σε κλίμα σύμπνοιας, τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στήριξαν με την ψήφο τους τα πρόσωπα που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της στην Αχαΐα, εκφράζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη και την αποδοχή τους στη νέα οργανωτική δομή του κόμματος.

Οι Δημοτικές Τοπικές Επιτροπές Αχαΐας, που εκλέχτηκαν, έχουν ως εξής:

ΔΗΜ.Τ.Ε. ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΤΡΩΝ:

Πρόεδρος: Παναγιώτης Πτερνέας.

Μέλη: Αποστολόπουλος Κωνσταντίνος, Ζαφειρόπουλος Νικόλαος, Κακαφώνης Νικόλαος, Μιχαλόπουλος Κωνσταντίνος, Μπαθά Αφροδίτη, Μητρούλιας Κωνσταντίνος, Παπαδημητρίου Ιωάννης, Σωτηροπούλου Βίκυ και Τσούνας Χρήστος.

ΔΗΜ.Τ.Ε. ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΠΑΤΡΩΝ:

Πρόεδρος: Γεώργιος Κακούρης.

Μέλη: Κάκκος Δημήτριος, Καραχάλιος Νικόλαος, Κατσούλας Γεώργιος, Ποδαρά Μαρία, Ράλλης Κωνσταντίνος, Σάββα Μαρία, Σουβαλιώτη Φωτεινή, Σούμερης Χρήστος και Τζανίνη Ελένη.

ΔΗΜ.Τ.Ε. ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΤΡΩΝ:

Πρόεδρος: Σταύρος Ντάντος.

Μέλη: Βαγενάς Ιωάννης, Καλεντζώτης Κωνσταντίνος, Καμπουρίδης Γεώργιος, Καρνάβας Κωνσταντίνος, Κατσουγκράκη Πηγή, Κορδάς Νικόλαος, Μπιλιανός Θεόδωρος, Πυρπιρής Γεώργιος και Χασαποπούλου Γεωργία.

ΔΗΜ.Τ.Ε. ΔΥΤ. ΑΧΑΙΑΣ:

Πρόεδρος: Γεώργιος Σγούρας.

Μέλη: Αντωνόπουλος Νικόλαος, Γεωργιόπουλος Παναγιώτης, Δημακοπούλου Αριστέα, Ζαχαράτος Βασίλειος, Μακρυγιάννης Δημήτριος, Λαγός Γεώργιος, Παρασκευόπουλος Κωνσταντίνος, Ραυτακοπούλου Βασιλική και Αντωνόπουλος Απόστολος.

ΔΗΜ.Τ.Ε. ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ:

Πρόεδρος: Ιωάννης Άκουρος.

Μέλη: Βορύλλας Βασίλειος, Δημητρακόπουλος Σπύρος, Κολυπέρας Χαράλαμπος, Κυριακόπουλος Κωνσταντίνος, Λαλιώτης Κωνσταντίνος, Λαλιώτη Παρασκευή, Παπαγεωργίου Χρήστος, Παπανδρέου Ανδρέας, Σταθοπούλου Χρυσούλα και Τέντζερας Φώτιος.

ΔΗΜ.Τ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ:

Πρόεδρος: Ανδρέας Σφαραγκούλιας.

Μέλη: Σωτηρόπουλος Ιωάννης, Μαντάς Παναγιώτης, Καυγάς Παναγιώτης, Γιαννούλιας Παναγιώτης, Αποστολόπουλος Ιωάννης, Σπηλιόπουλος Γεώργιος, Σούκας Θεόδωρος και Μήτση Σοφία.

ΔΗΜ.Τ.Ε. ΑΙΓΙΟΥ:

Πρόεδρος: Γεώργιος Νικολόπουλος.

* Τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. θα ανακοινωθούν μετά από την απόφαση που θα λάβει η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή του Κόμματος

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την λύπη, αλλά και την αγανάκτησή της για την αντικαταστατική και αντικομματική συμπεριφορά ελαχίστων μελών στο Αίγιο, τονίζοντας πως με την στάση τους δεν σεβάστηκαν ούτε την διαδικασία και το κόμμα, αλλά ούτε και τους συναδέλφους και συνυποψηφίους τους στην εκλογική διαδικασία.

Οι υπεύθυνοι της συμπεριφοράς αυτής δεν μπορούν να αποτελούν μέλη της οικογένειας της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

Το ραντεβού των μελών Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, ανανεώνεται για την προσεχή Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, οπότε και θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη των επικεφαλής των Θεματικών Τομέων του κόμματος στο νομό.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις