Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκες για παίδες και παμπαίδες της Απολλωνιάδας

Νίκες για παίδες και παμπαίδες της Απολλωνιάδας

Σχετικά εύκολα πέρασε και από την Κεφαλονιά η Απολλωνιάδα σε αγώνα για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΗ (Α΄φάση), καθώς επιβλήθηκε της γηπεδούχου ομάδας με σκορ 39 – 76.

Οι Τάταρης και Πολυδωρόπουλος ανέλαβαν εκτελεστικό ρόλο, ενώ οι Αζαρίας, Κασπίρης και Σερέτης έκανα πολύ ουσιαστική δουλειά στην άμυνα και στην επίθεση. Στους διακριθέντες περιλαμβάνεται και ο Στάνκοβιτς που γύρισε από τραυματισμό. Αντίθετα ο coach Ανδρέας Μπερδέσης δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από τους μικρότερους, από τους οποίους περίμενε περισσότερα μετά και την πολύ καλή απόδοση τους την προηγούμενη αγωνιστική με το Ληξούρι.

Τα δεκάλεπτα: 6 - 18, 11 - 23, 15 - 9, 7 – 26

Απολλωνιάδα (Α. Μπερδέσης): Αζαρίας Γιώργος 7, Κουτρούλης Αλέξανδρος 2, Αλεξόπουλος Κώστας 2, Μπαζίνας Περικλής 2, Ντρέου Φαντιόλ, Σερέτης Ανδρέας 1, Στάνκοβιτς Δημήτρης 9, Κασπίρης Νίκος 8, Κανελλόπουλός Βαγγέλης 2, Πολυδωρόπουλος Διονύσης 11, Τάταρης Σάκης 30, Σακελλαρίου Αλέξανδρος 2

Το τεχνικό επιτελείο προγραμματίζει τη συμμετοχή της ομάδας σε ένα ή δύο πολύ δυνατά τουρνουά κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, με αντιπάλους τους Ίκαρο, Δούκα, Πανιώνιο και ενδεχομένως Μαρούσι ή Άρη Θεσσαλονίκης.

Νίκη και για την ομάδα παμπαίδων της Απολλωνιάδας

Σε αγώνα για το πρωτάθλημα παμπαίδων η Απολλωνιάδα πήρε τη νίκη από τον Έσπερο (γ). Το παιχνίδι φιλοξενήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα με γηπεδούχο τον Έσπερο (γ) και έληξε με σκορ 30 - 40.

Τα δεκάλεπτα: 6 - 16, 10 - 8, 9 - 8, 5 – 8

Απολλωνιάδα (Β. Καπερώνης): Παρασκευόπουλος Π. 11, Καπελάς Χ., Κανελλόπουλος Γ. 3, Tσαπικούνης Γ., Καλαρύτης Σ. 4, Σταθόπουλος Π., Νικολόπουλος Γ., Μπακόπουλος Ν. 8, Καρούμπαλος Κ., Κανελλάκης Ν., Λαμπρόπουλος Σ. 2, Μπαζινάς Π. 12.

Από την Απολλωνιάδα διακρίθηκαν οι: Μπαζίνας, Παρασκευόπουλος, Μπακόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι πήρανε χρόνο συμμετοχής και αθλητές από το προ-μινι.

Ο coach της ομάδας, Βασίλης Καπερώνης, δήλωσε μετά το παιχνίδι: «Η ομάδα μας πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση. Είμαι ευχαριστημένος απ’ όλα τα παιδιά, ειδικά για την ενέργεια που έβγαλαν στην άμυνα καθώς και στην διεκδίκηση των rebounds».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports