Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 12 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 12 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα ένα πολύ τυχερό τρίγωνο με τον Δία, το οποίο ευεργετεί τη ζωή και την ψυχολογία σας τις τελευταίες μέρες. Έτσι, μπορεί να κάνετε ορισμένα ανοίγματα τώρα ή να έχετε επιτυχίες διάφορες και θετικές εξελίξεις σε προσωπικά θέματα, σε σπουδές, νομικά ή ταξίδια. Αισιοδοξία, χαρά, πνευματική διεύρυνση, δώρα.

Τοξότης

Ανακτάτε την αισιοδοξία σας με την τυχερή γωνία Ήλιου-Δία  που κορυφώνεται σήμερα, μια ιδιαίτερα  ευεργετική επιρροή για όλους. Το ζώδιό σας ευνοείται απ' αυτήν κυρίως οικονομικά αλλά και ψυχικά. Μπορεί τις τελευταίες μέρες να δέχεστε χορηγίες και στήριξη οικονομική, ή να κάνετε επιτυχημένες οικονομικές συμφωνίες. Ευτυχές κλείσιμο κύκλων και ζητημάτων.

Αιγόκερως

Τυχερή για τις σχέσεις, τις φιλίες και την κοινωνική σας ζωή είναι η ευεργετική όψη Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα. Έτσι, τις τελευταίες μέρες, μπορεί να κάνετε θετικές γνωριμίες ή να υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ευνοεί την δικτύωση και την συμμετοχή σας σε συλλόγους και ομάδες, ενώ ο κοινωνικός σας κύκλος μεγαλώνει.

Υδροχόος

Σημαντική εύνοια στα επαγγελματικά σας προσφέρει το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, κι έτσι μετά τις κρίσεις και τις  δοκιμασίες που περάσατε, έρχονται τώρα επιτυχίες, καλά νέα και ανοίγματα. Αυξάνει η επαγγελματική σας δημοφιλία, ενώ άτομα εξουσίας βοηθούν. Η όψη αυτή επίσης βελτιώνει και την υγεία σας, ίσως μέσα από μια καλή δίαιτα και θεραπεία.

Ιχθύες

Το ευεργετικότατο τρίγωνο Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ευνοεί ιδιαίτερα  το ζώδιό σας, φέρνοντας θετικές εξελίξεις στη ζωή σας, στα ερωτικά, σε δημιουργικά project, σε σπουδές, νομικά θέματα και ταξίδια. Κάτι “ανοίγει” αυτές τις μέρες, έχετε επιτυχίες, περισσότερη γονιμότητα κι αισιοδοξία, ενώ φαίνεται να εισπράττετε τους καρπούς κάποιων προσπαθειών.

Κριός

Η πολύ τυχερή όψη Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενισχύει τα οικονομικά σας τις τελευταίες μέρες και  μπορεί να λαμβάνετε βοήθεια από τρίτους ή να εξελίσσονται καλά οικονομικές  συμφωνίες. Θέματα σπιτιού και οικογένειας  επηρεάζονται θετικά, γι' αυτό μπορεί να γίνονται επιτυχημένες κινήσεις γύρω από ακίνητα, μια καλή μετακόμιση, μεγάλωμα της οικογένειας κλπ.

Ταύρος

Ιδιαίτερα θετική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αλλά και για την επικοινωνία είναι η τυχερή γωνία Ήλιου-Δία που  κορυφώνεται σήμερα. Έτσι, τις τελευταίες μέρες μπορεί να έχετε κάποια καλά νέα κι εξελίξεις, ίσως γίνεται και μια ενθουσιώδης γνωριμία, ενώ δεν αποκλείονται και επιτυχημένες συμφωνίες. Ο νους σας ανακτά την αισιοδοξία και τη χαρά του.

Δίδυμοι

Ευνοεί ιδιαίτερα τον οικονομικό κι εργασιακό σας τομέα η τυχερή γωνία Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία τις τελευταίες μέρες αυξάνει τα έσοδα, ή μπορεί να κάνετε κάποιες ωραίες αγορές και συμφέρουσες πωλήσεις. Θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, ενώ και θέματα υγείας πάνε καλά, ίσως προχωράτε σε μια επιτυχημένη θεραπεία ή αλλαγή διατροφής και συνηθειών.

Καρκίνος

Άμεσα και περισσότερο απ' όλους ευνοεί το ζώδιό σας η τυχερή όψη τριγώνου Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, και η οποία ήδη τις  τελευταίες μέρες φέρνει επιτυχίες διάφορες, καλά νέα, ανοίγματα, θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά, αυξημένη γονιμότητα, ενώ και οι πνευματικοί ορίζοντές σας “ανοίγουν”. Αισιοδοξία, γενναιοδωρία. Απολαύστε τα δώρα της ζωής!

Λέων

Αίσθημα ολοκλήρωσης αλλά και την πίστη ή την διαίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά, φέρνει η ευεργετική γωνία Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα και έρχεται σαν από μηχανής θεός μετά τις κρίσεις. Ίσως κλείνουν επιτυχημένα ορισμένοι κύκλοι και νιώθετε απελευθέρωση. Ψυχική ανάταση, πνευματικό άνοιγμα. Επίσης ευνοεί θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων.

Παρθένος

Κάποια καλά νέα μπορεί να υπάρξουν σήμερα, αλλά ήδη και τις τελευταίες μέρες είναι πιθανό να έχετε θετικές εξελίξεις σε σχέδιά σας, λόγω της τυχερής όψης Ήλιου-Δία η οποία  κορυφώνεται σήμερα. Είναι μια  επιρροή που ανοίγει πόρτες για το μέλλον. Ευνοεί τη μάθηση και την ενασχόληση με ομάδες και συλλόγους. Οι φίλοι ή το ίντερνετ είναι θετική επιρροή στη ζωή σας.

Ζυγός

Πολύ καλή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας είναι η  εξαιρετική όψη Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα. Γι' αυτό, μπορεί τις τελευταίες μέρες να δέχεστε εύνοια από άτομα εξουσίας, ή να αποκτάτε περισσότερη δημοφιλία επαγγελματική και κοινωνική. Αυξάνει τα έσοδα και ίσως κάνετε επιτυχημένες οικονομικές συμφωνίες ή καλές αγορές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being