Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλοακαρνανία: Σε εξέλιξη η δίκη για το διπλό φονικό στις Παπαδάτες

Αιτωλοακαρνανία: Σε εξέλιξη η δίκη για τ...

Το διπλό φονικό είχε γίνει για μια καμινάδα

Μετά την διακοπή της περασμένης Δευτέρας και μια ολιγόλεπτη ενδιάμεση διακοπή σήμερα, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η δίκη για το διπλό φονικό στις Παπαδάτες της Μακρυνείας, με κατηγορούμενο 63χρονο κάτοικο του χωριού.

Το φονικό που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία είχε γίνει πριν από έναν χρόνο περίπου, στην αυλή του σπιτιού των δυο θυμάτων, ενός ζευγαριού 55 και 52 ετών , με θύτη τον ξάδελφο και γείτονα του ζευγαριού, που τους σκότωσε με κυνηγετικό όπλο για την καμινάδα ενός τζακιού! Το φονικό είχε γίνει μπροστά στα μάτια της 18χρονης τότε κόρης του τραγικού ζεύγους.

Η σημερινή διαδικασία από το Μεικτό Ορκωτό ξεκίνησε στις 9 το πρωί αλλά λίγα λεπτά αργότερα διεκόπη μετά την υποβολή αιτήματος από τον συνήγορο της οικογένειας για την εξέταση ενός νέου μάρτυρα και συγκεκριμένα του αδελφού του θύματος, που για την πλευρά της οικογένειας θεωρείται ουσιώδης για την υπόθεση.

Το δικαστήριο διέκοψε για ένα τέταρτο περίπου και στην συνέχεια επανήλθε αποφασίζοντας να εξεταστούν αρχικά όλοι οι μάρτυρες και στη συνέχεια να κριθεί εάν ο νέος μάρτυρας εξεταστεί τελικά.

Η δίκη λόγω της σοβαρότητας της αναμένεται να κρατήσει όλη την ημέρα ενώ να θυμίσουμε πως ο κατηγορούμενος έχει δηλώσει μεταμέλεια υποστηρίζοντας πως βρισκόταν εν βρασμώ την ώρα του εγκλήματος.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις