Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 5 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 5 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και για τους επόμενους τέσσερις μήνες θα επηρεάσει τον επικοινωνιακό  σας τομέα. Έτσι θα είναι μια περίοδος όπου ο τρόπος που μιλάτε και γράφετε  θα γλυκάνει, γι' αυτό και οι επαφές σας με τους άλλους θα γίνουν πιο αρμονικές. Ακόμα, θα έχετε την ευκαιρία για ευχάριστα μαθήματα ή σεμινάρια, κυρίως καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος.

Τοξότης

Φεύγει σήμερα η ευμενής Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας, η οποία για ένα μήνα σχεδόν σας έκανε ακαταμάχητους. Τώρα όμως θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, ενώ η τετράμηνη διέλευσή της απ' τον Αιγόκερω θα βελτιώσει τα έσοδα. Επίσης, θα είναι μια περίοδος όπου θα κάνετε αγορές που θα ευχαριστηθείτε ιδιαίτερα, ενώ θα απολαύσετε την υλική ζωή.

Αιγόκερως

Στο ζώδιό σας εισέρχεται η γλυκιά Αφροδίτη, η οποία λόγω της ανάδρομης κίνησής της θα κάτσει περισσότερο καιρό. Για τέσσερις ολόκληρους μήνες λοιπόν θα την απολαύσετε και θα σας φέρει νέους έρωτες ή επανασυνδέσεις και την ευκαιρία για γάμο αλλά και για επαγγελματικές συνεργασίες. Η γοητεία σας απογειώνεται. Βελτίωση στα έσοδα.

Υδροχόος

Η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα και για τέσσερις μήνες, σάς βάζει σε μια περίοδο όπου θα κλείσετε κύκλους σε σχέσεις και συνεργασίες. Δεν θα λείπει η αμφιταλάντευση προς αυτή τη κατεύθυνση, ωστόσο μετά το πέρας της διέλευσης θα είστε σίγουροι για τις επιλογές σας. Εποχή αυξημένης καλλιτεχνικής έμπνευσης.

Ιχθύες

Για τέσσερις μήνες θα διατρέχει η Αφροδίτη τον Αιγόκερω και θα τονίσει τον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης. Έτσι θα είναι μια περίοδος όπου θα κάνετε πολλές νέες κοινωνικές επαφές, ενώ η ευμενής επιρροή της Αφροδίτης ομορφαίνει τις φιλικές σας σχέσεις, στις οποίες τώρα θα υπάρχει αρμονία. Πιθανά επίσης φλερτ μέσα απ' το διαδίκτυο.

Κριός

Σήμερα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Αιγόκερω για μια τετράμηνη διέλευση, κι έτσι ξεκινά μια περίοδος με αρκετές  προτάσεις για επαγγελματικές συνεργασίες. Πιθανόν σ' αυτό το διάστημα να επισημοποιηθεί κι ένας δεσμός, ενώ γενικά θα πάρετε στα σοβαρά τις σχέσεις. Επίσης η διέλευση αυτή θα βελτιώσει την κοινωνική σας εικόνα και θα γίνετε αγαπητοί.

Ταύρος

Θα ευεργετήσει το ζώδιό σας η τετράμηνη διέλευση της Αφροδίτης απ' το φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία θα βελτιώσει τις σχέσεις και τα οικονομικά σας. Η γοητεία σας αυξάνει κατακόρυφα και έλκετε τους άλλους κοντά σας σαν μαγνήτης. Ευχάριστα ταξίδια στην περίοδο αυτή, ενώ θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε καλά και να ευχαριστηθείτε τη ζωή.

Δίδυμοι

Αλλάζει ζώδιο σήμερα η Αφροδίτη, εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λόγω της  ανάδρομης πορείας που θα κάνει, θα κάτσει πολύ περισσότερο απ' ό,τι συνήθως. Για ένα τετράμηνο λοιπόν, θα ευεργετήσει τα οικονομικά σας, όπου είναι πιθανό να λάβετε ενίσχυση από τρίτους, από χορηγούς και κοντινούς σας ανθρώπους. Θα ευεργετήσει όμως και την ερωτική σας ζωή.

Καρκίνος

Ιδιαίτερα ευεργετική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες θα είναι η τετράμηνη διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Αιγόκερω, μια περίοδος με νέους έρωτες, επανασυνδέσεις σε σοβαρό επίπεδο ή και γάμο. Θα είναι μια κοινωνική εποχή για το ζώδιό σας, όπου η εύνοια της Αφροδίτης θα φέρει αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις, με όμορφη ανταλλαγή συναισθημάτων.

Λέων

Θετική για τα επαγγελματικά σας θα είναι η τετράμηνη διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Αιγόκερω, η οποία θα βελτιώσει σημαντικά το κλίμα στο χώρο δουλειάς, ενώ  θα ευχαριστηθείτε την εργασία σας αλλά και την καθημερινότητά σας η οποία θα είναι πιο άνετη. Πιθανές και νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Η επιρροή της επίσης θα καλυτερεύσει και την υγεία.

Παρθένος

Πολύ καλή για το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Αιγόκερω για τέσσερις μήνες, η οποία θα ανανεώσει τον αισθηματικό τομέα και θα φέρει νέους έρωτες στη ζωή σας. Θα είναι μια περίοδος δημιουργική, όπου θα κάνετε πράγματα που θα ευχαριστηθείτε, θα διασκεδάσετε, ενώ αυξάνει τη γονιμότητα και φέρνει τη πιθανότητα εγκυμοσύνης.

Ζυγός

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα ευεργετήσει τον τομέα του σπιτιού, των ακινήτων και της οικογένειας, κι έτσι για τους τέσσερις επόμενους μήνες που θα διατρέχει τον Αιγόκερω, θα έχετε την ευκαιρία να ομορφύνετε τον χώρο σας, ίσως να κάνετε και μια μετακόμιση ή ανακαίνιση που θα ευχαριστηθείτε. Επίσης θα βελτιώσει τις σχέσεις με την οικογένεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being