Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πειρατές: «Στόχος ο Αποπροσανατολισμός»

Πειρατές: «Στόχος ο Αποπροσανατολισμός»

Ανακοίνωση με αφορμή τη δολοφονία των δυο νεαρών στην Αθήνα

Δυστυχώς, γίναμε για μια ακόμα φορά μάρτυρες ενός στυγνού εγκλήματος πολιτικών σκοπιμοτήτων, τύπου "βεντέτας", με τα σημερινά θύματα, τον Μ. Καπελώνη και τον Γ. Φουντούλη, το δεύτερο χτύπημα μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα. Καταδικάζουμε τα ''τυφλά'' κτυπήματα από όπου και αν προέρχονται.

Η σημερινή οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα απαιτεί εθνική συνεννόηση. Απαιτεί να παραμείνουμε με τεντωμένες τις κεραίες στα νέα μέτρα και την πολιτική που εφαρμόζεται σε βάρος όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως ιδεολογικής κατεύθυνσης, δεξιάς ή αριστερής...

Από όποιο κόμμα, όποια ιδεολογία και πολιτικό πιστεύω κι αν προέρχονται τα σημερινά θύματα, είναι καταδικαστέες οι νέες δολοφονίες στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία. Η εποχή του εμφυλίου είναι παρελθόν και πιστεύουμε ότι ο λαός μας έχει μάθει πια από τα λάθη του.

Αναγνωρίζει και αντιπαρέρχεται με ομαλό τρόπο τις κάθε λογής προβοκατόρικες ενέργειες, που στόχο έχουν τη διάσπαση του κοινού αγώνα.

'' Όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες... Όταν η βία και ο εκφοβισμός γίνονται εφαρμοσμένη πολιτική, τότε αργά ή γρήγορα, ΕΣΥ που πριν φοβέριζες τους άλλους, στο ίδιο σου το δίχτυ του αίματος θα βρεθείς μπλεγμένος και ίσως από το ίδιο σου το αίμα πνιγμένος .....

Η βία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, είναι μία και δεν κοιτάει χρώματα, ράτσες και πολιτικές, απλά θανατώνει ...''

 

«Η Ιδρυτική Ομάδα

ΠΕΙΡΑΤΕΣ- Αμεσοδημοκρατικό Κίνημα»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις