Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκκληση των εργαζομένων της ΕΡΤ3 στον Οικουμενικό Πατριάρχη να ασκήσει επιρροή ώστε η Ελληνική πολιτεία να αλλάξει γνώμη για την ΕΡΤ

Έκκληση των εργαζομένων της ΕΡΤ3 στον Οι...

Του επέδωσαν τις προάλλες στην Θεσσαλονίκη, επιστολή

Να ασκήσει την επιρροή του ο Παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, προκειμένου να αναθεωρήσει η Ελληνική Πολιτεία την απόφασή της για το κλείσιμο της ΕΡΤ και της ΕΡΤ3, ζήτησαν μέσω επιστολής που επέδωσαν στον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3, στη διάρκεια της συνάντησής τους στη Θεσσαλονίκη, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου 2013.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 ζήτησαν από τον κ.κ. Βαρθολομαίο που βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και προεξήρχε της πανηγυρικής Θείας λειτουργίας στον ιερό ναό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, να επισημάνει προς τους αρμοδίους κυβερνητικούς παράγοντες να μην συνεργήσουν στον περαιτέρω ακρωτηριασμό της επικοινωνίας των Αποδήμων με τη Μητέρα-Πατρίδα.

Από την πλευρά του ο Οικουμενικός Πατριάρχης, αφού παρέλαβε την επιστολή των εργαζομένων της ΕΡΤ3, αναφέρθηκε με θερμά λόγια σε παλαιότερες τηλεοπτικές καλύψεις της ΕΡΤ3, από το Πατριαρχείο στο Φανάρι και την Παναγία Σουμελά του Πόντου, οι οποίες υπήρξαν ιστορικοί σταθμοί στην τηλεοπτική πορεία του Τρίτου Καναλιού της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης.

Η αντιπροσωπεία των Εργαζομένων της ΕΡΤ3 στο μεταξύ συνάντησε και ενημέρωσε και τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο που επίσης ήταν παρών στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και της Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης καθώς και τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο.

Οι δύο ιεράρχες εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για το κλείσιμο της ΕΡΤ3, αποδίδοντας τα εύσημα για την ποιότητα του προγράμματός της.

Η ΕΡΤ3 αξίζει να πούμε ότι συνεχίζει παρά τις δυσκολίες, να εκπέμπει κανονικά πρόγραμμα σε αναλογικό τηλεοπτικό σήμα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις