Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Στην Διεθνή Ομοσπονδία Χάντμπολ η υπόθεση του πρώην προπονητή της Ορμής Ιβάν Τσοπ

Πάτρα: Στην Διεθνή Ομοσπονδία Χάντμπολ η...

Νομικά θα κινηθεί εναντίον του ο Ανδρέας Κόγκας

Πλήρη φάκελο με αποδεικτικά στοιχεία (ακόμα και το περιεχόμενο ανταλλαγής των e-mail μεταξύ προέδρου και προπονητή) από την πρωτοφανή υπόθεση του σλοβένου προπονητή της Ορμής Πατρών Ιβάν Τσοπ απέστειλε χθες το απόγευμα στην ελληνική ομοσπονδία χάντμπολ η διοίκηση της πατρινής ομάδας και σήμερα αναμένεται να ενημερωθεί (μέσω ΟΧΕ) η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Ενδεχομένως η ΟΧΕ θα κάνει γνωστό το συμβάν και στη διεθνή ομοσπονδία, ενώ, όπως γράφουν σήμερα Τα Νέα, θα ενημερωθούν και οι εθνικές ομοσπονδίες χάντμπολ της Σλοβενίας και της Βοσνίας.

Στο μεταξύ ο σλοβένος τεχνικός, μιλώντας σε ιστοσελίδα στην πατρίδα του, υποστήριξε ότι την ιστορία αυτή την επινόησε ο πρόεδρος της Ορμής Ανδρέας Κόγκας για να τον εκδικηθεί επειδή δεν θα έμενε στην Πάτρα!

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ορμής θα διεκδικήσει μέσω δικαστηρίων και τα χρήματα που ξόδεψε (κοντά στα 2.000 ευρώ) σε ταξί, αεροπορικό εισιτήριο, αλλά και προς τον ίδιο τον προπονητή, καθώς του έδωσε όπως λέει και 500 ευρώ για να έχει να κινηθεί τις πρώτες ημέρες μετά το συμβάν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports