Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νίκος Βέρτης: «Πολλές φορές αναρωτιέμαι γιατί με πληρώνουν…»

Νίκος Βέρτης: «Πολλές φορές αναρωτιέμαι ...

Ο τραγουδιστής παραδέχεται ότι έχει δεχτεί άσχημες συμπεριφορές από συναδέλφους

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό People για τη δουλειά του σήμερα ως τραγουδιστής, ενώ θυμήθηκε τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν, στην Ολλανδία.

Όσες δουλειές και να έκανε, ο Νίκος Βέρτης αποκαλύπτει: «Δεν κουράστηκα ποτέ όσο κουράστηκα με την δουλειά του τραγουδιστή. Η ψυχολογική πίεση, ακόμα και η αγάπη του κόσμου μπορεί να σε ρίξει κάτω. Θεωρώ ότι δουλεύω πολύ σκληρά, πρώτα από αγάπη και μετά για το μεροκάματο.

Αν τα μεροκάματα είναι μεγάλα καλώς να έρθουν. Εγώ δεν επεδίωξα ποτέ μεγάλο μεροκάματο. Αν αύριο δεν έχω δουλειά, το ίδιο θα κάνω και χωρίς να πληρώνομαι» και πρόσθεσε: «Πολλές φορές αναρωτιέμαι γιατί με πληρώνουν…».

Ο τραγουδιστής, που έχει δουλέψει μέχρι και σε εργοστάσιο ξυλείας και έχει περάσει δύσκολα χρόνια -όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και την Ολλανδία που έμενε-, που ξεκίνησε να εργάζεται από τα 12, επειδή τον έμαθαν οι γονείς του να μην είναι τεμπέλης λέει: «

Φαντάσου ότι στην εφηβεία μου, που ήταν όλοι με τα μηχανάκια και περνούσαν καλά, εγώ έπρεπε να φύγω για την ξενιτιά… Πάντα αναρωτιόμουνα πώς γίνεται να έχουν όλοι οι άλλοι λεφτά και εμείς να δουλεύουμε και να μην έχουμε».

Ο τραγουδιστής παραδέχεται ακόμα ότι έχει δεχτεί άσχημες συμπεριφορές από συναδέλφους και τραγουδιστές και από μαέστρους και από επιχειρηματίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight