Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε εξέλιξη η στρατιωτική παρέλαση - Ομίχλη και κάγκελα παντού - Η εξέδρα των επισήμων

Σε εξέλιξη η στρατιωτική παρέλαση - Ομίχ...

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και σε απόσταση 200 μ. εκατέρωθεν της εξέδρας των επισήμων και απέναντι αυτής απαγορεύεται η παρουσία κόσμου

Στην εξέδρα των επισήμων βρίσκονται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος που εκπροσωπεί την κυβέρνηση, ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θ. Καράογλου, οι βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης, Γ.Ορφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ.Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Θεοφ.Παππάς, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Μητροπολίτης Άνθιμος και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με επικεφαλής τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο.



Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και σε απόσταση 200 μ. εκατέρωθεν της εξέδρας των επισήμων και απέναντι αυτής απαγορεύεται η παρουσία κόσμου ενώ η είσοδος στην εν λόγω περιοχή γίνεται μόνον με ειδική πρόσκληση και ύστερα από διπλό έλεγχο.

Η παρουσία της Αστυνομίας είναι έντονη και έχουν τοποθετηθεί μεταλλικά κιγκλιδώματα κατά μήκος της Λεωφ.Μεγάλου Αλεξάνδρου όπου γίνεται η παρέλαση.

ΦΩΤΟ από thesstoday.gr
ΦΩΤΟ από thesstoday.gr

 

Λίγο πριν από την Πλατεία Ηλεκτρικής πολύ κοντά στο χώρο της παρέλασης βρίσκονται οι διαδηλωτές, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική.

ΦΩΤΟ από thesstoday.gr
ΦΩΤΟ από thesstoday.gr


Εκεί, οι αστυνομικοί έχουν δημιουργήσει έναν φραγμό εμποδίζοντάς τους να προσεγγίσουν περισσότερο. Ωστόσο, αναστάτωση δημιουργήθηκε όταν κινήθηκαν από το Λευκό Πύργο, όπου είχαν συγκεντρωθεί αρχικά, καθώς αναμείχθηκαν με τον κόσμο, προκαλώντας έναν μικρό πανικό στις αστυνομικές δυνάμεις.

Για την ώρα όλα κυλούν ήρεμα. Ο κόσμος που παρακολουθεί την παρέλαση από κοντά ξεσπάει σε χειροκροτήματα, χωρίς να αποδοκιμάζει. Όλοι δείχνουν να ασχολούνται μόνο με τα τμήματα που παρελαύνουν. Όλα αυτά στον απόηχο των δηλώσεων Τζιτζικώστα, που λίγο έλειψε να ''τινάξουν στον αέρα'' τις εκδηλώσεις...

Ο κ. Τζιτζικώστας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega είπε: «Πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους, γιατί τότε ένας άλλος περιφερειάρχης, μακριά απο έμενα αυτό, θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση λέγοντας ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ως εκ τούτου δεν το καλώ».

Και συνέχισε: «Δεν θεωρώ ότι ενας περιφερειάρχης απενεχοποιεί τη Χρυση Αυγή αν κληθεί στην εξέδρα. Οφείλω ως περιφερειάρχης να καλεσω τους βουλευτές όλων των κομμάτων. Δεν μπορεί να εφαρμόζονται α λα κάρτ οι νόμοι από έναν περιφερειάρχη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις