Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 23 Οκτωβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 23 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ζυγός

Φεύγει σήμερα ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας, περνά στο επόμενο, απ' όπου θα τονίσει τον οικονομικό σας τομέα για ένα μήνα. Έτσι θα ασχοληθείτε αρκετά με αγορές, πωλήσεις, πληρωμές και άλλες συναλλαγές. Η  δημιουργικότητά σας θα αποφέρει κέρδη. Ταυτόχρονα, είναι περίοδος όπου θα απολαύσετε την υλική ζωή, την ηρεμία, το καλό φαγητό κλπ.

Σκορπιός

Στο ζώδιό σας εισέρχεται σήμερα ο ζωοδότης Ήλιος, ο οποίος για ένα μήνα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση, την ζωτικότητα, την λάμψη και τη δημιουργικότητά σας. Είναι σημαντική περίοδος για εσάς, καθώς ήδη βρίσκεται στο ζώδιό σας ο Ερμής και ο Κρόνος, κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να κάνετε επαγγελματικά ξεκινήματα ή να πάρετε άλλες σοβαρές αποφάσεις.

Τοξότης

Άλλος ένας πλανήτης θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, σύνολο τρεις, κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες κλείνετε σημαντικούς κύκλους στη ζωή σας και γίνεται ξεκαθάρισμα. Ίσως πληρώνετε κιόλας για λάθη του παρελθόντος, ακόμα και με ενοχές, όμως βιώνετε και την πληρότητα των καλών σας πράξεων. Αυξημένη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία, διαλογισμό και τέχνη.

Αιγόκερως

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ήλιος και εισέρχεται κι αυτός στον Σκορπιό, όπου μαζί με τον Ερμή και τον  Κρόνο θα τονίσουν ιδιαίτερα τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης. Έτσι οι επόμενες εβδομάδες θα δώσουν την ευκαιρία για νέες φιλίες, για συμμετοχή σε συλλόγους και ομάδες, αλλά θα είστε αρκετά κριτικοί και ίσως βγάλετε απ' τη ζωή σας ορισμένα άτομα.

Υδροχόος

Τρεις πλανήτες θα διατρέχουν από  σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου τον επαγγελματικό σας οίκο, κι έτσι οι επόμενες εβδομάδες θα είναι σημαντικές γι' αυτόν τον τομέα. Επομένως είναι πιθανό να γίνουν σοβαρές προτάσεις και συμφωνίες, αλλά θα πρέπει να φανείτε αρκετά ώριμοι και υπεύθυνοι. Είστε πιο ευάλωτοι στην κριτική, κοινωνικά κι επαγγελματικά.

Ιχθύες

Τονώνει την ζωτικότητα, την αυτοπεποίθηση  και την δημιουργικότητά σας η διέλευση του Ήλιου απ' το φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού από σήμερα και για έναν μήνα. Έντονη έμφαση θα δοθεί σε σπουδές, ταξίδια και νομικά θέματα, ενώ μπορεί να κάνετε και ορισμένα ανοίγματα στη ζωή σας. Στοχάζεστε επίσης περισσότερο το νόημα όσων σας συμβαίνουν.

Κριός

Αλλάζει σήμερα ζώδιο ο Ήλιος, εισέρχεται στο μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού, γι' αυτό για ένα μήνα η διάθεσή σας θα γίνει ανάλογα εσωστρεφής. Είναι περίοδος για ψυχανάλυση και έρευνα, αλλά και για να αναλάβετε περισσότερο τον έλεγχο του εαυτού και της ζωής σας. Βαθιά ερωτική περίοδος. Έμφαση σε ζητήματα οικονομικά, δανείων, εφορίας, επενδύσεων κλπ.

Ταύρος

Σε έναν κοινωνικό μήνα σάς βάζει από σήμερα η αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, κι έτσι για τις επόμενες εβδομάδες  θα έχετε αρκετές συναντήσεις, γνωριμίες  και την πιθανότητα για νέες σχέσεις  και συνεργασίες. Η εστίαση της προσοχής βρίσκεται στις σχέσεις, την αρμονία, την δικαιοσύνη, όμως θα υπάρχει και μια αμφιταλάντευση κι αναποφασιστικότητα.

Δίδυμοι

Έμφαση στον εργασιακό σας τομέα θα δώσει για ένα μήνα η διέλευση του Ήλιου απ' τον Σκορπιό, ενώ ήδη βρίσκεται στο ζώδιο αυτό ο Ερμής και ο Κρόνος. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες είναι πιθανό να κάνετε σημαντικές συμφωνίες κι επαφές. Επίσης έμφαση θα δοθεί σε θέματα υγείας, όπου είναι καιρός να ερευνήσετε καλύτερα ζητήματα διατροφής κλπ.

Καρκίνος

Σε μια ερωτική περίοδο ενός μήνα σας βάζει η διέλευση του Ήλιου απ' το Σκορπιό από σήμερα, ενώ θα είναι εποχή με αρκετό φλερτ και νέες ερωτικές περιπέτειες αλλά και επανασυνδέσεις. Μάλιστα οι επανασυνδέσεις ευνοούνται περισσότερο, λόγω ανάδρομου Ερμή. Εποχή επίσης αυξημένης δημιουργικότητας. Σπορ, χόμπι, διασκέδαση, ενασχόληση με τα παιδιά.

Λέων

Εισέρχεται και ο Ήλιος στον Σκορπιό σήμερα, για να συναντήσει σε μερικές μέρες τον Ερμή και  τον Κρόνο που βρίσκονται εκεί, ενώ οι τρεις αυτοί πλανήτες τονίζουν ιδιαίτερα τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι είναι περίοδος όπου ασχολείστε με οικογενειακά θέματα ή με ανακαινίσεις, επισκευές στο σπίτι, μετακομίσεις, αγοραπωλησίες ακινήτων κλπ.

Παρθένος

Ο Ήλιος εισέρχεται κι αυτός στον Σκορπιό, απ' όπου μαζί με τον Ερμή και τον Κρόνο τονίζουν ιδιαίτερα τον επικοινωνιακό σας τομέα. Έτσι για τις επόμενες εβδομάδες είναι πιθανό να έχετε πολλές επαφές, συζητήσεις και γνωριμίες, αλλά και αρκετές μετακινήσεις. Πολλές ιδέες επίσης, διάβασμα, γράψιμο, μαθήματα, σεμινάρια. Συναντήσεις με συγγενείς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being